Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest Trénerek képes leírás - Tréning.tlap.hu
részletek »

Budapest Trénerek - Tréning.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trening.tlap.hu » Budapest Trénerek
Keresés
Találatok száma - 6 db
I. Ker. Precedens Nyelviskola

I. Ker. Precedens Nyelviskola

Precedens Nyelvstúdió, 1011 Budapest, Hunyadi János u. 1. (06-1) 214-68-98 Miért választ a legtöbb jogász, iroda és intézmény minket? Azért, mert a Precedens Nyelvstúdió kifejezetten azzal a céllal alakult, hogy magas színvonalú és átfogó angol és német jogi szaknyelvi képzést és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtson a jog területén dolgozóknak és tanulóknak. Azért, mert a nyelvstúdió alapítói és a kurzusok oktatásában résztvevő tanárok mindannyian diplomás, gyakorlott és gyakorló nyelvtanárok, akik között tapasztalt magyar egyetemi oktatók, Cambridge ILEC, TOLES és PROFEX vizsgáztatók, valamint magyar és amerikai jogászok is megtalálhatóak, és akik rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken. Azért, mert a tapasztalataink sokszínűségével és a kiterjedt nemzetközi kapcsolatainkkal is igyekszünk biztosítani tanfolyamaink magas szakmai színvonalát, a tananyagok korszerűségét és változatosságát. Azért, mert a kurzusaink 20x45 perces és 30x45 perces modulokból épülnek fel, így a tanulásba több ponton is be lehet kapcsolódni, a tanmenetet rugalmasan lehet alakítani a hallgatók igényeinek megfelelően. Azért, mert mi sok tanfolyam és vizsga díjából árengedményt adunk, vagy részletfizetési lehetőséget biztosítunk Azért, mert az oktatás és a szolgáltatások minőségét folyamatosan ellenőrizzük és javítjuk. Azért, mert már Pesten és Budán is lehet járni a tanfolyamainkra. Azért, mert intézményi- (AL-1713) és program- (PL1671) akkreditációval rendelkezünk, a Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ által nyílvántartott felnőttképzési intézmény (01-0186-07) vagyunk, ezért tanfolyamaink elszámolhatóak a szakképzési hozzájárulás terhére.

Teniszedző Budapesten

Teniszedző Budapesten

Szeretnéd kipróbálni, valamint jó kondícióban érezni magadat. Szeretnéd megtalálni a sportolás számodra legkényelmesebb módját? Más sportokat kipróbáltál és túl unalmasnak találtad? Szeretnél fogyni? Olyan sportot szeretnél választani ami fizikálisan és szellemileg is átmozgat és segít elfelejteni a munkahelyi problémákat? Egy jó társaságban sportbarátok közt eltöltött egy órás edzés akár 498 kalóriát égethet el. Ezért is mondjuk, hogy a tenisz az a sportág ahol a fittség a szórakozástól nem válik szét. Talán ez lehet az oka, amiért olyan sok felnőtt ember visszatér a sportos életmódra, valamint oly sokan kezdik el ezt a sportot 20, 30 vagy akár 60 évesen is. Fontosnak tartjuk, hogy minden egyes ütést megfelelő stílusban, "művészien" hajtsunk végre. Máskülönben könnyen kiszolgáltathatjuk magunkat nem kívánt, kellemetlen sérüléseknek. Továbbá elérhetünk egy olyan szintet a játékunkban, amin, ha megfeszülünk sem fogunk tudni továbblépni, és ezért már nem fog akkora élményt nyújtani számunkra a játék.

Vezető számára: üzleti coaching.

Vezető számára: üzleti coaching.

Magyari Éva üzleti coaching szolgáltatást kínál ügyfelei részére, hogy jóból kiváló vezetőkké váljanak. A cégvezetőknek sok dilemmájuk, gondjuk van, melyeket nem tudnak megosztani sokszor senkivel sem. Az üzleti coach segítségével végig gondolhatják ezeket, olyan megoldásokat találva végül, melyekre a coach-csal folyatatott beszélgetés nélkül nem találtak volna rá. Az üzleti coach nem receptet, hanem új tudást ad és egyben mozgósítja coaching partnere intuícióit.

XI. Ker.Dramatrix Corporate Training

XI. Ker.Dramatrix Corporate Training

DRAMATRIX kommunikációs készségfejlesztő tréningeket nyújt az üzleti kommunikáció minden területén. Módszerünk alapja az improvizáció és a drámatechnika. A tréningen nem az elmélet, hanem a célzott készségfejlesztő gyakorlatok kapnak hangsúlyt. Trénereink min. 5 éves business tapasztalattal rendelkező színészek és rendezők. Tréningtípusok: prezentáció, értékesítés, tárgyalástechnika, ügyfélkezelés, call center, vezetői kommunikáció, asszertív kommunikáció, média, csapatépítés.

XIII.Ker.Convictus-Consult

XIII.Ker.Convictus-Consult

Kapcsolat Iroda 1135 Lehel utca 62 II/4 (Lehel utca-Gömb utca sarok) Mobil:: +36 (30) 958-7339 Fax.: +36 (26) 328 288 E-mail: info@convictus.hu Üzenetküldés:webform Cégtörténet A CONVICTUS Szervezetfejlesztő és Vezetőképzőt 1992 őszén - nyolc éves szakmai múlttal a hátunk mögött - családi vállalkozásként alapítottuk. A családias légkört a növekvő létszám mellett is megőriztük odafigyelve minden munkatárs egyéni ambícióira. A vállalkozás indítása előtt már tapasztalatot szereztünk közép- és felsőfokú oktatásban, személyiség- és készségfejlesztő tréningek vezetésében, tesztek használatában, konferenciák, rendezvények szervezésében, és szakértői csapatok mozgatásában. Zsebünkben több természettudományi és humán diplomával láttunk neki első megbízásainknak, amelyekben előfordultak szervezetfejlesztési, vezetőképzési és alkalmasság-vizsgálati feladatok is. Az elmúlt több mint 16 évben további szakképzettségek megszerzése és a szakértői csapat frissülése és növekedése révén profilunk jelentősen bővült. (Lásd: referenciáink) 1996 óta tevékenységünket kiterjesztettük az egész országra. Ismert, elismert, keresett tanácsadó és trénercéggé alakultunk. Megrendelőink rendszeresen visszatérn

XVIII.Ker. Asap Consulting

XVIII.Ker. Asap Consulting

1188 Budapest, Szövet utca 151. 01-09-700093 (20) 952-1155 info@asapconsulting.hu Több operátor elbeszéléséből hallottuk már, hogy tevékenységük megkezdésekor magukra voltak utalva, saját tapasztalataik alapján tanulták a szakmát, közben az összes létező hibát elkövették - sajnos az éles adatbázison. Az Ön vállalatánál mennyi energiát fordítanak az operátorok szakmai képzésére? Mennyivel több eredményt érhet el egy képzett operátor? Mekkora kárt okoz a képzetlenség ebben a szakmában? Látva jó és rossz példát is, cégünk tevékenysége arra irányul, hogy átfogó képzést nyújtsunk a telefonos ügyintézőknek, biztosítva ezzel, hogy már az első éles hívást működő tárgyalástechnikák birtokában indítsák el. Amikor egy multinacionális vállalat kintlévőség-kezelési vezetőjeként a telefonos és személyes behajtó kollégáim számára továbbképzést szerveztem, nem találtam elérhető tréninget a piacon. Mit tehettem? Előkerestem a közgazdász tanári tanulmányaim jegyzeteit, keresgéltem honlapokon, elolvastam minden szakirodalmat amit csak találtam. Megtartottam a tréninget, mindenki sokat tanult, köztük én is. Természetesen a jelenleg alkalmazott betanítási módszerem már csak alapjaiban hasonlít ahhoz, mint amikor elkezdtem az egészet. Bublik Timea, vezető tréner A tapasztalat a legjobb tanár, de a tapasztaláshoz idő kell. Takarítson meg időt és pénzt, és vegye igénybe kommunikációs szakértőink és értékesítésben jelentős tapasztalattal rendelkező trénereink segítségét általános kommunikációs képzésekben, valamint telefonos értékesítőik képzésében, továbbképzésében. Bármely szakmáról is beszélünk, a továbbképzés legalább olyan fontos a motiváció fenntartásában, mint a folyamatos minőség az eredmények elérésében. A több lépcsős képzésben részesülő munkavállaló fontosnak érzi a saját fejlődését, előrelépésnek értelmezi a munkaadó óhaját hogy tanuljon még - és jól teljesít.

Tuti menü