Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
HR tréning képes leírás - Tréning.tlap.hu
részletek »

HR tréning - Tréning.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trening.tlap.hu » HR tréning
Keresés
Találatok száma - 7 db
Adatvédelem-az új gyöngyszem!

Adatvédelem-az új gyöngyszem!

Az adatvédelem kérdése egyre aktuálisabbá válik napjainkban. A kérdés már nem csak a cégek, vállalkozások, hanem egyre inkább a magán felhasználók számára is fontossá válik. A közösségi alkalmazások terjedése magával hozta, hogy adatainkat rengeteg helyen kiadjuk, a vállalkozások számára is fontos a potenciális ügyfelek elérhetőségeinek megszerzése a szolgáltatásuk kínálása végett. Nem mindegy azonban, hogy a listaépítés legálisan történik-e. Mi számít egyáltalán legálisnak az adatgyűjtésben, és mi az, ami nem megengedett?...

HR angol szaknyelvi tanfolyam és tréning Budapest

HR angol szaknyelvi tanfolyam és tréning Budapest

Humán erőforrás-menedzsment, személyügyi képzésben résztvevő hallgatóknak, az ezen a területen elhelyezkedni kívánóknak és a már HR pozíciókban dolgozóknak egyaránt hasznos lehet képzésünk. A tanfolyamon használt nyelvkönyv kifejezetten a HR szaknyelv oktatásához készült, elősegíti a gyakorlati munka során jól használható, praktikus szókincs elsajátítását. A tanfolyam szakmai programját angol nyelvtanár-humánerőforrás-menedzser szakértő állította össze. Egyéni vagy csoportos tanfolyam keretében, azoknak ajánljuk képzésünket, akik már legalább középhaladó szinten elsajátították az angol nyelvet.

HR tanácsadás, HR tréning

HR tanácsadás, HR tréning

Az Adecco, mint a legnagyobb HR tanácsadó cég Magyarországon fontosnak tartja, hogy teljes kör? szolgáltatást nyújtson megbízói részére, amibe a képzést, a tréninget és a tanácsadást is bele érti. Az Adecco saját szakért? munkatársaival a Karrier Tréning és Tanácsadási tevékenységet kínálja az ügyfelei részére. A vezet?i, a kommunikáció és az értékesítési tréningek területén olyan önállón dolgozó trénerekkel, tanácsadókkal vagyunk partneri kapcsolatban, akiknek több éves sikeres gyakorlat van a hátuk mögött és az Adecco min?ségi és anyagi garanciát vállal értük. Ezeken túlmen?en minden típusú képzési, tréning és tanácsadási feladat kiválasztásánál - mint objektív / kívülálló fél - segítségére kívánunk lenni ügyfeleinek.

XII. Ker. Lege Artis

XII. Ker. Lege Artis

Kapcsolat Cím: 1125 Budapest, Diós árok 32/b. Tel./Fax: (1) 212 6256 Központi e-mail: info@legeartis.hu Ügyfélszolgálati idő: kedd, csütörtök: 9-16 óráig Küldetésünknek tekintjük, hogy az általános és személyiségpszichológiára alapozott szaktudásunkkal mások szaktudását fejlesszük. Ezt - lege artis - azaz a szakma szabályai szerint tesszük. Képzéseink Emberséges elbocsátás Mediációs alapképzés Haladó mediációs képzés Kortárs mediáció Szupervízió Hallgatóink ajánlásai Képzéseinken készült képek

XIII. Ker.Adca Hungaria

XIII. Ker.Adca Hungaria

Cégünk profiljába sorolhatóak a széleskörű tréningek, humánerőforrás tanácsadás illetve a takarítás. 1139 Budapest, Petneházy u. 50-52. T: 06 1 354-1424 / 25 Cégtörténet Előzmények Az ADCA gfp Franciaországban 2001-ben kezdte meg működését vállalati képzés, oktatás területén. Az oktatások során felmerült az igény a szerződéses partnervállalatoknál munkaerő közvetítés szolgáltatásra, így cégünk 2004. márciusától bővítette tevékenységi körét humán erőforrás tanácsadással. A megalakulás évében elsősorban Párizsban, mára már az ország egész területén folytatja tevékenységeit. Munkáját 7 fő állandó trénerrel, 2 fő adminisztrációs-, illetve 3 fő munkaerő közvetítéssel foglalkozó kollégájával látja el Cégalapítás Az ADCA Hungária Kft. önálló szervezeti egységként 2006. februárjában nyitotta meg kapuit Budapest frekventált helyén, az Andrássy úton.

XIII.Ker. Eway Cégcsoport

XIII.Ker. Eway Cégcsoport

Telemarketing, telemarketing szolgáltatás, minden ami a telemarketing tanácsadásba beletartozik, telemarketing - EWAY telemarketing szolgáltatás. Kapcsolat Eway Cégcsoport 1139 Budapest, Röppentyű u. 53. Központi telefon: +36 1 688 1406 Fax: +36 1 688 1407 Cégismertető Telemarketing szolgáltatás Telemarketing tanácsadás, telemarketing szolgáltatás biztosítás, telesales kampány megszervezés, telefonos ügyfélszolgálat, azaz call center teljes körű rendelkezésre állítás, illetve munkaerő kölcsönzés és pénzügyi tanácsadás céljából az Eway Center Kft. 2006-ban alakult, a 2002-ben létrehozott Eway cégcsoport legújabb tagjaként. A céget magyar magánvállalkozásként alapították - az értékesítés és humán menedzsment területen tapasztalatokkal rendelkező magánszemélyek. Az Eway Center Kft üzleti célkitűzése, hogy a teljes telemarketing (telemarketing szolgáltatás, telemarketing tanácsadás), tanácsadó és munkaerő-piac meghatározó szereplőjévé váljon úgy, hogy ügyfeleivel hosszú távú kapcsolatot kialakítva folyamatos gazdasági, és szolgáltatás minőségi fejlődést valósítson meg. Küldetésünk Ügyfeleink üzleti tevékenysége csak biztos háttér esetén lehet sikeres. Célunk, hogy ezt a biztonságot nyújtsuk partnereinknek telemarketing szolgáltatás, telesales kampány szervezés, telefonos ügyfélszolgálat felállításának megtervezésétől a megvalósításon és üzemeltetésen át egészen az újragondolásig. Filozófiánk Hiszünk az emberi tényező fontosságában és abban, hogy csak megfelelő szakmai tudással, profizmussal és kellő rugalmassággal lehetünk hosszútávon eredményesek Tevékenységünk Széleskörű iparági tapasztalatunk és szakembereink felkészültsége segít minket Megrendelőink igényeinek proaktív megközelítésében. Tevékenységi területeink: Keresés-kiválasztás, munkaerő-kölcsönzés, kiszervezés, bér contact center szolgáltatás (telemarketing szolgáltatás, telesales kampány szervezés, call center szolgáltatás), pénzügyi-, üzletviteli tanácsadás. Cégünk jelenleg is magánszemélyek tulajdonában áll, a tulajdonosi kör megegyezik az operatív menedzsment tagjaival. Társaságunk vezetősége a Cég megalapítása óta fontosnak tartotta a szabályozott, tervezett működés feltételeinek megteremtését.

Tuti menü