Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Indoor és outdoor képes leírás - Tréning.tlap.hu
részletek »

Indoor és outdoor - Tréning.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trening.tlap.hu » Indoor és outdoor
Keresés
Találatok száma - 15 db
Csapatépítés Egerben

Csapatépítés Egerben

A One Team Training és megbízható partnerei több mint 10 éve csapatépítő tréningek komplex szervezésével foglalkoznak! Outdoor - Indor csapatépítő programok, komplex csapatépítő tréningek szervezése Egerben és környékén. Cégünk vállalja a csapatépítés teljes lebonyolítását, tréning helyszín kiválasztása, csapatépítő programok testreszabása, catering megszervezése.

Csapatépítés elsősegély tanfolyammal és egyéb csapatépítő tréningek

Csapatépítés elsősegély tanfolyammal és egyéb csapatépítő tréningek

Cégek, csoportok számára, hagyományos elsősegély tanfolyamainkon túl csapatépítő tréningeket is szervezünk, melyek tematikája az Emergency First Response újraélesztési és elsősegély tanfolyami anyaga köré épül. Így a programnak nem csak csapatépítő jellege lesz, de menet közben munkatársai elsajátíthatják az életmentés és az elsősegélynyújtás legfőbb elemeit és erről hazánkban is elfogadott, nemzetközi EFR bizonyítványt, ill. elsősegélynyújtó plasztikkártyát is kapnak! Tréningjeinket akár szabadban ? pl. erdei kalandtúrába szőve -, akár saját munkahelyi körülményeik között is meg tudjuk tartani. Szituációs gyakorlatok segítségével gyakoroltatjuk a helyzetfelismerést, valamint az életmentő technikákat, sérült ellátásával kapcsolatos teendőket.

Csapatépítés, tréning a Balatonnál | Balaton Konferencia

Csapatépítés, tréning a Balatonnál | Balaton Konferencia

A legváltozatosabb csapatépítő programok a Balatonnál! Kiemelten kezeljük a Balatonhoz kapcsolható vitorlás és hajós programokat. A vitorlázás csapatmunka, hiszen valóban egy hajóban evez a legénység és tapasztalataink szerint erős egységet és lojalitást hoz felszínre a résztvevőkben... Képzelje el, hogy munkatársai hajóra szállnak, és a csopaki kikötésig a fedélzeten uzsonnáznak. Aztán a kikötőből a csopaki hegy legszebb éttermébe mennek vacsorázni, ahol a felejthetetlen balatoni panoráma mellett a pincészet borait is élvezhetik. A program a szállodában folytatódik zártkörű uszodabuliban vagy egy pókerarcos kártyapartyn. De ha izgalmat, kalandot, adrenalinfröccsöt keres, mi biztosítjuk hozzá a kívánt eszközt, legyen az dzsip, quad, rallye autó, ejtőernyő vagy éppen egy tűzpiros Ferrari?

Csapatépítő programok a Shiraz Hotelben

Csapatépítő programok a Shiraz Hotelben

A Mesés Shiraz Hotel a luxus, a keleti kényelem és az afrikai hangulati elemek megfelelő arányú keverésével meleg, barátságos környezetben várja vendégeit Egerszalókon. 10 és 140 fő közötti rendezvényekre, tréningekre 5 különböző méretű terem áll rendelkezésükre. Korszerű technika, indoor és outdoor programok, professzionális szolgáltatások, biztos szakmai háttér, meggyőző tapasztalat és referencia, néhány órán belül speciális ajánlat.

Csapatépítő tréning szervezés külföldön és belföldön

Csapatépítő tréning szervezés külföldön és belföldön

Cégünk a Szabadneked, csapatépítő tréning szervezésével és lebonyolításával foglalkozik már több mint 10 éve. Tréningjeinket hazánkba és külföldön is szervezzük a megrendelő igényeinek megfelelően. Csapatunk munkáját pszichológus szakember és orvosok is segítik, hogy a legjobb eredményt érjünk el a csapatépítő tréning alatt. Ha az Ön cégénél is bajok vannak a hatékony munkavégzéssel,akkor szívesen állunk rendelkezésére, keressen minket bizalommal és megatláljuk a legjobb megoldást Önnek és cégének is.

Csapatépítő tréning, indoor és outdoor rendezvényszervezés

Csapatépítő tréning, indoor és outdoor rendezvényszervezés

Cégünk fő tevékenysége a magas színvonalú, profi rendezvényszervezés Budapesten és az ország egész területén. Nagyon sok okból szervezhetünk rendezvényeket, kezdve a szakmai tanfolyamokkal, bemutatókkal, a konferenciákon, szimpóziumokon át a partnertalálkozókig, családi napokig, csapatépítő tréningekig. Abban viszont minen rendezvény azonos, hogy igen körültekintő szervezést, nagy odafigyelést és szakmai munkát követelnek.

Eventday.hu

Eventday.hu

Csapatépítő indoor és outdoor programok szervezése. A mindennapoktól eltérő környezet, az aktív kikapcsolódás kitűnő lehetőséget teremt a csapattá, dolgozói egységgé való összekovácsolódásra, a csapatszellem erősítésére. Outdoor csapatépítő élménytréning programjainkkal az Ön csapatának is szeretnénk aktív kikapcsolódást, különleges csapatépítő tréning élményeket, kalandos csapatépítő kihívásokat teremteni, azért hogy a végrehajtott csapatépítő feladatokon keresztül elősegítsük a vállalaton belüli személyes kapcsolatok, a csapatszellem és a kölcsönös bizalom erősítését. Indoor csapatépítő élményprogramjaink célja, hogy elősegítse a különböző igényekhez kialakított feladatokon keresztül az egyéniségek kibontakozását és a csapatok összekovácsolódását.

Göd-Adventúra

Göd-Adventúra

Adventúra Tréning Cégvezető: Rutterschmidt Károly Iroda és levélcím: 2131 Göd, Bajcsy-Zs. u. 6/1. Tel/Fax: (06-27) 531-941 Mobil: (06-20) 935-2607 E-mail: info@adventura.hu Mindannyian érezzük az élet különböző területein a napi problémákat, az újabb és újabb kihívásokat, az erősödő piaci versenyt. Számos olyan jellemzője van a mostani munkaelvárásoknak, amely - ha szeretnénk megfelelni a változásoknak - a jelenlegi formájukhoz képest megújításra, gondolkodásmód váltásra kényszerít bennünket. A koncentrációs, improvizációs, kombinatív készségek, a stressztűrő- és helyzetfelismerő képesség, a kommunikációs készség csírái mindenkiben megvannak, de ezek kibontakoztatását ösztönözni kell! Programjainkat úgy állítottuk össze, hogy ezeknek a készségfelesztéseknek az alapjai legyenek és ne a sablonos, hétköznapi élet megszokott elemeire épüljenek, hanem hogy a résztvevők extrém körülmények között próbálhassák ki önmagukat. Célunk, hogy akik tréningjeinken részt vesznek, olyan ismeretekre tegyenek szert, melyek az élet minden területén a sikeres megoldások megtalálásában segítik őket. Programjaink fantasztikus egyéni erőket mozgósítanak, nagy energiákat szabadítanak fel, önbizalmat

Győr-Contakter

Győr-Contakter

"Tedd azt, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!" (Roosewelt) Contakter Tanácsadó, tréning és program szervező iroda Kontakt személy: Lengyel Éva Csilla Győr 9013, Pf.: 864 Telefon: 06 (20) 295-2907 E-mail: iroda@contakter.co.hu

Hirdetés
II. Ker. Lighthouse Training

II. Ker. Lighthouse Training

Cégünk több, mint egy évtizede a hazai tréningpiac meghatározó szereplőjeként sok csapatnak segített már célja elérésében. Partnereink a teljesség igénye nélkül: A - Abbott, B - Borsodi, C - Coca Cola, E - Erste, F - Főgáz, G - GSK, H - Heineken, I - IMC, J - Johnson&Johnson, K - KTI, L - Lapker, M - McDonald's, M - MKB, N - Net'54, O - Oppenheim, R - Richter, S - Sanofi, T - Telekom, U - UniCredit, V - Vodafone, W - Waberer's Legyetek Ti is győztesek ... velünk!

III. Ker. Ad Sidera Csoport

III. Ker. Ad Sidera Csoport

Elégedett Ön csapata, cége eredményeivel? Ön mennyire rugalmas vezető? Bevált a gyakorlatban bizonyított fejlesztési megoldások az Ad Sidera Csoporttól. Elérhetőségeink: * Cím: 1039 Budapest, Királyok útja 20. (térkép) * Telefon: +36 (1) 436 0800 * Fax: +36 (1) 436 0810 * E-Mail: info@adsidera.hu Magunkról Cégünk az Ad Sidera Kft. (korábban Időbank) 1989-ben az első tréning/tanácsadó cégek között jött létre Magyarországon. Már alapításkor tudatos döntést hoztunk. A hitelesség és a minőség mellett köteleztük el magunkat. Ezek a kulcsszavak határozták meg, és határozzák meg a jövőben is a tréning, a tanácsadás és a szervezetfejlesztés területén végzett tevékenységünket. Termékeinket, saját és licencpartnereink fejlesztő munkáját egy világosan meghatározott "szolgáltatási ablak" határolja. Ezen kereteken belül olyan technológiákkal és módszerekkel foglalkozunk, amelyek hozzásegítenek bennünket és ügyfeleinket a szervezeti kiválóság eléréséhez...stb

Stresszoldó villámtréning

Stresszoldó villámtréning

Szeretné tudni, hogyan veheti fel a harcot sikerrel a stressz ellen? Megszabadulna végre a mindennapos idegeskedés zavaró tüneteitől? Horváth Emil stresszor mentor vagyok, és a stresszoldás a specialitásom: tréningek széles skáláját kínálom ügyfeleim számára. Csoportos sztresszoldó foglalkozásaim, villámtréningeim és autogén tréningeim szinte mindig meghozzák a kívánt hatást, és egyaránt igénybe vehetőek cégek és magánszemélyek számára is. Nézze meg referenciáimat, és ha sikerül elnyernem a tetszését, forduljon hozzám bizalommal!

Százhalombatta-Prémium Brand Kft.

Százhalombatta-Prémium Brand Kft.

Varsádi László Százhalombatta Szellő u. 11. 20/479-7675

TeamFun - csapatépítő tréningek

TeamFun - csapatépítő tréningek

Egymásért és a csapatért versenyezve. A társak teljesítményét elismerve. Az őrült ötleteinken hangosan nevetve. Finom étkeket ki- és megfőzve. Csurom vizesen egy tóban, vagy éjszaka az erdő közepén. Saját filmet forgatva, vagy vadetetőt építve. Terepjárót, vagy kartonhajót kormányozva. A munkatársakkal és az egész céggel együtt örülve. Mindegy KIKKEL, MIKOR, HOL és HOGYAN tervezed:a TeamFun programokon igazi élmény a csapatépítés!

XI. Ker. Ago Team

XI. Ker. Ago Team

Cím: 1113 Budapest, Vincellér u. 30. e-mail: office@agoteam.hu Trénerek elérhetősége: Alfásy Szilveszter 30/9999-258 Szolgáltatásai nk olyan vállalatok számára nyújtanak hasznos támogatást, melyek vezetői a cégkultúra javítása érdekében jelentőséget tulajdonítanak az emberi erőforrás fejlesztésnek. Tevékenységünk középpontjában a készségfejlesztés áll. Integratív oktatási technikák segítségével foglalkozunk vállalatok kommunikációs tevékenységének fejlesztésével, munkatársak személyiségfejlesztésével, workshopok szervezésével és lebonyolításával. Az eladás- és tárgyalástechnikai képzés területen szerzett 7 éves tapasztalatunkra alapozva kínálunk partnereinknek eredményorientált, testreszabott képzési szolgáltatásokat. Csapatépítő programok sokszínű választékát ajánljuk, az indoor feladatoktól az extrém outdoor gyakorlatokig. Néhány cég, amelyekkel munkatársaink az elmúlt években együtt dolgoztak: # AEGON Magyarország Zrt # Budapesti Műszaki Egyetem Schönherz Kollégiuma # ELMŰ Nyrt # Generali-Providencia Zrt # Graboplast Holding # Güntner-Tata Hűtőtechnika Kft # Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet # Monor és Vidéke Takarékszövetkezet # Mobil ASK Kft # OTP Garancia Rt # Radici Film Kft # Siemens Erőműtechnika Kft # Volán Elektronika Zrt

Tuti menü