Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Indoor tréning képes leírás - Tréning.tlap.hu
részletek »

Indoor tréning - Tréning.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trening.tlap.hu » Indoor tréning
Keresés
Találatok száma - 7 db
Adveness indoor tréningek

Adveness indoor tréningek

Cégünk fókuszában azon indoor és outdoor képzések állnak, amelyeken az elsajátított tudás a megszerzett tapasztalat és az átélt élmény megfelelő alkalmazásával az egyén fejlődése garantált, a vállalatok mindennapi működése során jelentkező munkaszituációk pedig hatékonyabban lesznek megoldhatóak.

Életmód tréning családoknak

Életmód tréning családoknak

Egészség, boldogság, nyugalom! Ön dönt, mit tesz érte. Én minden erőmmel azon vagyok, hogy legjobb tudásommal szolgáljam ki a hozzám fordulókat. Ha elégedetlen mostani életmódjával, úgy érzi stresszes, nem tudja a szabadidejét jól kihasználni, vagy táplálkozásán szeretne változtatni, látogasson el honlapomra. A magas vérnyomás, szívritmus zavar, cukorbetegség, magas koleszterinszint, daganatos betegségek, asztma, szénanátha, puffadás, fejfájás, pajzsmirigy betegségek és különböző függőségek esetén kínálok alternatív kezelési lehetőségeket a gyógyuláshoz.

II. Ker. Konett Team

II. Ker. Konett Team

KONETT Team 1022 Budapest, Bimbó út 3. 3/3. Tel./Fax.: + 36 1 315 1029 E-mail: konett@konett.hu BEMUTATKOZUNK A KONETT Team több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek által alapított vezetési tanácsadó (management consulting) vállalkozás. Ügyfeleinkkel partneri együttműködésre törekszünk annak érdekében, hogy elérjék stratégiai, üzleti, szervezeti céljaikat. Ennek érdekében dolgozunk ki tanácsadási, menedzselési, fejlesztési programokat, így nemcsak a partnerszervezet, de vezetői egyénenként is jelentős eredményeket érnek el a jövőben. A tanácsadás szerintünk legritkább esetben "tűzoltás". Feladatunk tehát sokkal inkább egy vállalat vagy divízó fennálló helyzetének javítása, hatékonyságának növelése, megváltozott piaci helyzethez való igazítása. Munkatársainktól elvárjuk a minőség tiszteletét, az intelligens gondolkodásmódot, magas szintű munka- és üzleti erkölcsöt és szakmai alázatot csakúgy, mint a folytonos tanulásra törekvést. REFERENCIÁINK Közszolgáltatók Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Közhasznú Közalapítvány, Biztosítási Oktatási Intézet, Budai Várgondnokság Kht., Budapesti Gazdasági Főiskola, Budapesti Művelődési Központ, Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht., Foglalkoztatási Hivatal, Károli Gáspár Református Egyetem, Közlekedési és Vízügyi Minisztérium, Magyar Művelődési Intézet, Magyar Terület- és Regionális Fejlesztési Hivatal, Promei Kht, United Way Vértes Vidéke Alapítvány.

II. Ker. Kopernikus

II. Ker. Kopernikus

Kopernikus Business Training Kft. Cím: 1027 Budapest. Tölgyfa u. 24. Telefon: +36 1 345 2650 +36 1 315 1579 Fax: +36 1 345 2651 E-mail: info@kopernikus.hu Döntő erejű prezentációk Minél keményebb a verseny és bonyolultabb a téma, annál fontosabb az előadó személyének a hatása. Csupán egyetlen prezentáció döntő erejű lehet abban, hogy valóban megköttetik-e a szerződés, zöld utat kap-e egy projekt, sikerül-e megszereznünk az előléptetést vagy netán üres kézzel kell távoznunk. A magabiztosság és a hozzáértés jól érthető jeleit kell közvetítenünk mind a feletteseink mind a beosztottaink felé csakúgy, mint cégünk valamennyi más munkatársa és külső partnereink irányába. Egy -egy kulcsfontosságú prezentáció alkalmával a jó benyomás keltésének elmulasztása sokba kerülhet, hiszen az üzlet sikere vagy a prezentátor jó hírneve forog kockán. A meggyőzés képessége tanulható. Nem tehetség kérdése, hanem a megfelelő tréningé. A HPS tréning résztvevői magabiztosabban, professzionálisabban és nagyobb meggyőzőerővel prezentálnak. Amennyiben további információt szeretne a HPS tréningről, kérje katalógusunkat.

Solymár- Humán Dráma

Solymár- Humán Dráma

HUMÁN-DRÁMA Drámajáték a szervezetek fejlesztése szolgálatában 2083 Solymár, Móricz Zs.u.5. Bakonyvári Szabolcs T: +36 20 529 5697 bakonyvari.sz@human-drama.com Laik Ágnes agidrama1@freemail.hu A HUMÁN-DRÁMA (emberi aktivitás, játékos cselekvés) egy forradalmian új tanácsadói vállalkozás szervezetek működésében a humánerő fejlesztésére. A HUMÁN-DRÁMA azt tűzte ki céljául, hogy partnerei szervezetében az emberi oldalt az egyéniségben benne rejlő egyedi alkotóképesség felszabadításával, a személyiség kibontakoztatásával tegye aktívvá, az adott közösségben és annak céljaiért. Ennek eléréséért az üzleti szférában humán fejlesztésekre eddig használt és megszokott módszerek, eszközök mellé egy új szakterületet és annak módszertanát illesztette be. Ez a drámajáték. A gazdasági szervezetekben dolgozók számára ezzel a mindennapi munka szerepvállalásainak terhét, kockázatát jelentős mértékben csökkenti, kiszabadítva a személyiséget az egyre növekvő követelmények, környezeti elvárások súlya alól. Így jelentősen megnő a dolgozók önálló cselekvési és döntési játéktere, lelkesedése, ami saját személyiségük belső energiáiból táplálkozik.

Tanulási tréning

Tanulási tréning

Szeretnéd megtudni, hogyan használd ki maximálisan a tanulásra maradt idődet családod és munkád mellett? Jól jönne végre néhány olyan módszer, amelyek hozzásegítenek a sikeres vizsgákhoz? A Sikeres tanulás tréningen segítünk tanulási céljaid gyors és fájdalommentes elérésében. Megtudod, hogyan ne legyél profi halogató, és hogyan kezeld, ha tanulnod kell, amikor épp minden összeomlani készül körülötted. Tudni fogod, mit tegyél, ha elvesztetted a motivációd, és fejlesztheted azokat a képességeket, amelyek az élet minden területén magabiztosságot adnak. Látni fogod azt is, hogy mik a felnőttek erősségei, és hogyan használjuk ki ezeket. Megismersz olyan gyilkos tanulási technikákat, - a Te tanulási stílusodhoz igazodva -, amelyek segítségével alkalmazni tudod a tanultakat, és amelyek felgyorsítják a tanulást.

XIII. Ker. Sakkom Interaktív

XIII. Ker. Sakkom Interaktív

Kreatív marketingkommunikációs és pr ügynökség! A klasszikus lehetőségeken túl átfogó internetstratégiával és online kommunikációs megoldásokkal tesszük interaktívvá partnereink webes megjelenését. Tréningek 1. Kommunikációs és prezentációs tréning 2. Médiatréning 3. Tárgyalástechnika tréning 4. Kreativitás tréning 5. Csapatépítő tréning 6. Csapatépítés vezetőknek tréning 7. Kultúrközi tolerancia tréning 8. Értékesítés (Sales) tréning 9. Időgazdálkodás tréning 10. Hatékony vezetés tréning Címünk: H-1139 Budapest, Petneházy u. 52. (Juliánusz Irodaház) Térkép E-mail címünk: office@sakkom.hu Telefonszámunk: +36 1 237 0212 Faxszámunk: +36 1 237 0213 Vezető munkatársaink elérhetősége: Kolma Kornél E-mail: kkolma@sakkom.hu Mobiltelefon: +36 20 3333 220 VCard letöltése Széll András E-mail: aszell@sakkom.hu Mobiltelefon: +36 20 9738 563 VCard letöltése

Tuti menü