Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Interkulturális tréning képes leírás - Tréning.tlap.hu
részletek »

Interkulturális tréning - Tréning.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trening.tlap.hu » Interkulturális tréning
Keresés
Találatok száma - 3 db
II.Ker. Interculture

II.Ker. Interculture

Rugalmas, kicsi tréningcég vagyunk, értékeink a kreativitás és az innováció. IRODA: 1026 Budapest,Balogh Ádám köz 6 Telefon: (+36-1)3944147 Programinformáció: (36-30) 507-1287 Fax: (+36-1)3944147 Mail: bliptai@interculture.hu Nekünk Ön a legfontosabb! INTERKULTURÁLIS CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING Célkitűzés: -interkulturális érzékenység fejlesztése -sztereotípiák és előítéletek -kultúrák és munkakultúrák összehasonlítása, -különbségek és konfliktusforrások azonosítása -elvárások azonosítása -munkafolyamatok optimalizálása -intézkedések kidolgozása -közös jövő kialakítása Résztvevők: -német és magyar munkatársak -mono- és bikulturális csoportok Coaching Értékesítés és ügyfélkezelés Konfliktus és stresszkezelés Kommunikáció , prezentáció Hatékony telefonálás Moderálás Csapat és hatékonyságfejlesztés Mi személyre és cégre szabott, egyéni,hatékony megoldásokat kínálunk Önnek az interkulturális csapatépítő, kommunikációs, problémamegoldó tréningek és coaching segítségével. Mi jellemez minket? - profizmus - megbízhatóság - célorientáltság - cselekvés és eredményközpontúság - hosszú távú gondolkodás - elégedett,évek óta velünk dolgozó ügyfelek

Online Icunet.ag

Online Icunet.ag

Mit einem Full-Service-Angebot interkultureller Beratung und Assignment Management unterstützt die ICUnet.AG als Service-, Innovations- &Qualitätsführer bei der Zusammenarbeit mit internationalen Geschäftspartnern sowie bei der Auslandsentsendung.

XIII.Ker. Sakkom Interaktív

XIII.Ker. Sakkom Interaktív

Címünk: H-1139 Budapest, Petneházy u. 52. (Juliánusz Irodaház) Térkép E-mail címünk: office@sakkom.hu Telefonszámunk: +36 1 237 0212 Faxszámunk: +36 1 237 0213 A Sakkom Interaktív megalapításával olyan szereplője jött létre a magyarországi pr szakmának, mely a mély szakmai tudást képes ötvözni a korszerű technológiai megoldásokkal. Cégünk működésében az alapítók különböző végzettségei és tapasztalatai meghatározóak. A kommunikáció elmélet, a bölcsészet szeretete, a pr filozófiaként és művészetként történő kezelése ugyanannyira jellemző ránk, mint a közgazdasági és technológiai szemlélet. A pr-t nem öncélúnak tekintjük. Tudjuk, hogy ügyfeleink hírneve meghatározza, milyen üzleti eredményeket érhetnek el. Szlogenünk � �Az Ön hírneve a mi jó hírünk� � ezt fejezi ki: mi is csak akkor érhetünk el sikereket, ha ügyfeleink arculatát megfelelően gondozzuk. Mindazok, akik már dolgoztak velünk, tudják, hogy munkánkat pontosság, kreativitás, őszinteség és az ügyfeleinkre történő ráhangolódás jellemzi, ahogy fontos számunkra az is, hogy minden cselekvésünkben etikusan járjunk el.

Tuti menü