Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tréning linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Csapatépítés - Értékesítők [2. oldal]
részletek »

Tréning képes leírás: Csapatépítés - Értékesítők [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: trening.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 147 db
Csapatépítés elsősegély tanfolyammal és egyéb csapatépítő tréningek

Csapatépítés elsősegély tanfolyammal és egyéb csapatépítő tréningek

Cégek, csoportok számára, hagyományos elsősegély tanfolyamainkon túl csapatépítő tréningeket is szervezünk, melyek tematikája az Emergency First Response újraélesztési és elsősegély tanfolyami anyaga köré épül. Így a programnak nem csak csapatépítő jellege lesz, de menet közben munkatársai elsajátíthatják az életmentés és az elsősegélynyújtás legfőbb elemeit és erről hazánkban is elfogadott, nemzetközi EFR bizonyítványt, ill. elsősegélynyújtó plasztikkártyát is kapnak! Tréningjeinket akár szabadban ? pl. erdei kalandtúrába szőve -, akár saját munkahelyi körülményeik között is meg tudjuk tartani. Szituációs gyakorlatok segítségével gyakoroltatjuk a helyzetfelismerést, valamint az életmentő technikákat, sérült ellátásával kapcsolatos teendőket.

Csapatépítés kötélpályán

Csapatépítés kötélpályán

A Bükk legnépszerűbb kalandparkja rengeteg outdoor programmal várja a kalandvágyókat, legyen szó baráti, családi szórakozásról, vagy kisvállalkozások csapatépítéséről, cégek csapatépítő tréningjeiről. Jelenleg 4 1 féle, különböző jellegű és nehézségű kötélpálya közül választhatsz. Különálló pályáink 3 és 9 méteres magasság között haladnak, remek kikapcsolódást kínálva a teljesítőknek. Egy-egy kötélpálya teljesítése körülbelül fél óra (öltözéssel, oktatással), az Adrenalin esetében kicsit több. Az összes pálya bejárása 2-2,5 órát vesz igénybe. Mi garantáljuk a megfelelő adrenalin-mennyiséget, te csak kényelmes öltözéket és a vállalkozókedved hozd magaddal!

Csapatépítés, tréning a Balatonnál | Balaton Konferencia

Csapatépítés, tréning a Balatonnál | Balaton Konferencia

A legváltozatosabb csapatépítő programok a Balatonnál! Kiemelten kezeljük a Balatonhoz kapcsolható vitorlás és hajós programokat. A vitorlázás csapatmunka, hiszen valóban egy hajóban evez a legénység és tapasztalataink szerint erős egységet és lojalitást hoz felszínre a résztvevőkben... Képzelje el, hogy munkatársai hajóra szállnak, és a csopaki kikötésig a fedélzeten uzsonnáznak. Aztán a kikötőből a csopaki hegy legszebb éttermébe mennek vacsorázni, ahol a felejthetetlen balatoni panoráma mellett a pincészet borait is élvezhetik. A program a szállodában folytatódik zártkörű uszodabuliban vagy egy pókerarcos kártyapartyn. De ha izgalmat, kalandot, adrenalinfröccsöt keres, mi biztosítjuk hozzá a kívánt eszközt, legyen az dzsip, quad, rallye autó, ejtőernyő vagy éppen egy tűzpiros Ferrari?

Csapatépítő programok a Shiraz Hotelben

Csapatépítő programok a Shiraz Hotelben

A Mesés Shiraz Hotel a luxus, a keleti kényelem és az afrikai hangulati elemek megfelelő arányú keverésével meleg, barátságos környezetben várja vendégeit Egerszalókon. 10 és 140 fő közötti rendezvényekre, tréningekre 5 különböző méretű terem áll rendelkezésükre. Korszerű technika, indoor és outdoor programok, professzionális szolgáltatások, biztos szakmai háttér, meggyőző tapasztalat és referencia, néhány órán belül speciális ajánlat.

Csapatépítő tréning

Csapatépítő tréning

Kalandtúráink között a legizgalmasabb programlehetőségeinket kínáljuk ügyfeleink számára. Amennyiben munkatársai vagy partnerei részére a fejlesztő célzatú tréning helyett inkább egy különlegesen izgalmas és élvezetes programot szeretne, akkor kalandtúráink a megfelelő választás az Ön számára. Élményközpontú rendezvényeinken professzionális és tapasztalt csapat gondoskodik a biztonságos szórakozásról. Rendkívül változatos programportfolióval rendelkezünk, amelyben mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kalandot.

Csapatépítő tréning szervezés külföldön és belföldön

Csapatépítő tréning szervezés külföldön és belföldön

Cégünk a Szabadneked, csapatépítő tréning szervezésével és lebonyolításával foglalkozik már több mint 10 éve. Tréningjeinket hazánkba és külföldön is szervezzük a megrendelő igényeinek megfelelően. Csapatunk munkáját pszichológus szakember és orvosok is segítik, hogy a legjobb eredményt érjünk el a csapatépítő tréning alatt. Ha az Ön cégénél is bajok vannak a hatékony munkavégzéssel,akkor szívesen állunk rendelkezésére, keressen minket bizalommal és megatláljuk a legjobb megoldást Önnek és cégének is.

Csapatépítő tréning, indoor és outdoor rendezvényszervezés

Csapatépítő tréning, indoor és outdoor rendezvényszervezés

Cégünk fő tevékenysége a magas színvonalú, profi rendezvényszervezés Budapesten és az ország egész területén. Nagyon sok okból szervezhetünk rendezvényeket, kezdve a szakmai tanfolyamokkal, bemutatókkal, a konferenciákon, szimpóziumokon át a partnertalálkozókig, családi napokig, csapatépítő tréningekig. Abban viszont minen rendezvény azonos, hogy igen körültekintő szervezést, nagy odafigyelést és szakmai munkát követelnek.

DevelopMEN

DevelopMEN

A PerforMAN Csoportnál, s ezen belül a DevelopMEN-nél is arra törekszünk, hogy vállalati partnereinknek a humán tőke fejlesztésén keresztül segítsünk céljaik elérésében a lehető leghatékonyabb módon, személyre szabott szolgáltatások nyújtásával. Cégcsoportunk több mint hat éve alakult direkt keresés, kiválasztási és karrier támogatási partnerként, majd folyamatosan növekedve, tevékenységi köre mára már a tágan értelmezett humánfejlesztési szolgáltatások legtöbb területét lefedi. Tanácsadóink, trénereink többéves hazai és külföldi vezetői tapasztalat birtokában segítik partnereink fejlődését a közös együttműködés során. A DevelopMEN Quality Consulting and Training Kft. akkreditált képzési intézmény! Akkreditációs Lajstromszámunk: AL-2254.

DISC alapú értékesítési tréning

DISC alapú értékesítési tréning

A képzés alatt megismertetjük a résztvevőkkel a különböző viselkedés típusokkal, megmutatjuk a különbségeket és a velük való hatékony kommunikációs módszereket. A tréning során kitérünk a konfliktus-, problémakezelésre és megismerkedünk a meggyőzés eszközeivel. A tréninget önismereti teszttel kezdjük, amely nagyban segíti a résztvevők további munkáját. Cégünk intézmnyi és program akkreitációval is rendelkezik. Ez alapján szeretném kérni a link felvételét. Köszönettel

Hirdetés
Duncan Shelley

Duncan Shelley

Ön is megszerezheti a legnagyobb írók eszközeit, és képessé válhat az önkifejezés egyik legnagyszerűbb formájára, az írásra. Olvassa el a következő néhány bekezdést, amelyek rávilágítanak az Ön előtt álló lehetőségekre! E lehetőségek még soha nem voltak ennyire közeliek, és ilyen könnyen elérhetőek. Kiváltság vagy lehetőség? · A legtöbben azt képzelik, hogy az írás képessége csupán kevesek kiváltsága. Sokan, értékes gondolatokat, különleges és rendkívül érdekes ötleteket dobnak félre csupán azért, mert nem tudják a megfelelő formába önteni elképzeléseiket. · Vannak, akik azt képzelik, hogy egy misztikus valaminek a hiánya korlátozza őket abban, hogy kiválóvá váljanak. Nem hiszik el, hogy megszerezhetnék ezt a megfoghatatlannak tűnő dolgot, amit úgy hívunk: tehetség. · Sokan éreznek késztetést, hogy papírra vessék tudásukat, elgondolásaikat, meséiket vagy elbeszéléseiket, de valahol elakadnak és nem igazán áll össze egységgé az egész, mert valamilyen összetevő hiányzik belőle. · Néhányan kincset érő elgondolásokat rejtegetnek fiókjuk, vagy éppen számítógépük adattárolóinak legmélyén, mert nem tudták olyan formába önteni, úgy megírni, hogy azt fel merjék vállalni.

Eladástechnikai tréning

Eladástechnikai tréning

Ahogyan az emberek, úgy az értékesítési technikák is különbözőek, de ne gondolja senki sem, hogy ez bárkivel is veleszületett képesség. Ez is fejleszthető, tanulható képesség. Az értékesítési tréning célja az, hogy a résztvevők elsajátítsák azokat a képességeket, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy az értékesítés területén sikereket érjen el. Megtanulja, hogyan kell ügyféllel bánni, képessé válik az ügyfél típusok felismerésére, elsajátítja a telefonálási technikákat, illetve az ügyfél kifogásainak kezelését. Ezekhez a kommunikáció tárházát használja eszközül, ismerve saját személyiségét, illetve az ügyfélét.

Életmód tréning családoknak

Életmód tréning családoknak

Egészség, boldogság, nyugalom! Ön dönt, mit tesz érte. Én minden erőmmel azon vagyok, hogy legjobb tudásommal szolgáljam ki a hozzám fordulókat. Ha elégedetlen mostani életmódjával, úgy érzi stresszes, nem tudja a szabadidejét jól kihasználni, vagy táplálkozásán szeretne változtatni, látogasson el honlapomra. A magas vérnyomás, szívritmus zavar, cukorbetegség, magas koleszterinszint, daganatos betegségek, asztma, szénanátha, puffadás, fejfájás, pajzsmirigy betegségek és különböző függőségek esetén kínálok alternatív kezelési lehetőségeket a gyógyuláshoz.

Erőszakmentes kommunikáció

Erőszakmentes kommunikáció

Erőszakmentes kommunikáció tréningeket és programokat tartalmaz Rambala Éva szervezésében Kapcsolat Bármilyen kérdést vagy visszajelzést szívesen fogadok. E-mailben itt. Mobil: +36 30 547 4461 Miben segíthet az Erőszakmentes Kommunikáció? Talán azt szeretnéd megtanulni, hogyan tudsz kiállni önmagadért vagy inkább abban akarsz fejlodni, hogy hogyan tudsz másokra jobban figyelni? A dühödet szeretnéd átalakítani az élet szolgálatába? Jó lenne megtanulni, hogyan mondjál NEM-et? Esetleg eleged van abból, hogy miközben szeretnél mindenki elvárásainak megfelelni, közben a legtöbb dolog félreértodik és végül mindenki elégedetlen lesz? Rendszeresen hallod: Mert te sohasem hallgatsz meg...? S szeretnéd megtudni, hogy hogyan tudnál sikeresebben hallgatni? Az is lehet, hogy minden rendben körülötted, csak hiszel abban, hogy az élet szebb is lehet?

Értékesítési angol szaknyelvi tanfolyam és tréning Budapest

Értékesítési angol szaknyelvi tanfolyam és tréning Budapest

Külföldi partnerektől vásárol? Vagy éppen külföldre értékesít? Bár beszerzési és értékesítési területen a kereskedelem eltérő célkitűzései érvényesülnek, egy dolog közös. A kitűzött célok eléréséhez mindkét szakterület folyékony szakmai angolnyelv-tudást igényel. Legújabb szaknyelvi angol tanfolyamunk a beszerzési és értékesítési területen dolgozók számára kínál fejlődési lehetőséget. Kommunikatív központú, autentikus szituációkra épülő kurzusunk elvégzése után minden felmerülő szakmai helyzetben magabiztosan tudja majd képviselni saját és cége érdekeit.

Értékesítési tréning

Értékesítési tréning

Értékesítési tréning arról, hogy potenciális vevőid nálad költsék el a pénzüket és nem arról, hogyan adj el valamit. A kettő nem ugyanaz, az előbbit lezárásnak hívják. Kasza Tamás lezárási specialista értékesítési tréningje 50%-ban a lezárásról szól. Potenciális ügyfelek megtalálása, megszerzésének módjai, Fizetőképes kereslet hiánya, csökkenése elleni hatékony fellépés, Konkurencia, árharc kezelése...

Értékesítési tréning mindenki számára

Értékesítési tréning mindenki számára

Minden résztvevőnek garantált sikereket biztosít az A-Concept Kft. Az értékesítési tréningeken való megjelenést követően, mindenkinek határozott fellépése lehet az üzleti életben, és kiváló eredményeket érhetnek el az üzletkötés terén. Időpont egyeztetést követően lehet a tréningeken részt venni, melyek mindegyikét tapasztalt és kiválóan képzett coach tartja. Felmerülő kérdésekkel készséggel áll rendelkezésre a kapcsolattartó, elérhetőségei a weblapon olvashatóak, a képzésekkel kapcsolatos további információkkal együtt.

Értékesítők Iskolája

Értékesítők Iskolája

Az Értékesítők Iskolája a 20 éve értékesítéssel foglalkozóSalesgroup Kft. értékesítők oktatásával foglalkozó részlege. Értékesítők, sales managerek, értékesítési vezetők, üzletkötők, területi képviselők képzése, mely során másnaptól, gyakorlatban alkalmazható tudást biztosítunk. Az Értékesítők Iskolája 14 héten át folyamatosan professzionális elméleti és gyakorlati képzést nyújt az értékesítés szakterületén. Képzésünk során az értékesítés egészére hatékony módszereket, megoldásokat tanítunk, a több hónapos időszak alatt kialakítja a professzionális értékesítési szemléletet és öntudatot, valamint megmutatjuk a leghatékonyabb önmotiválás eszköztárát.

Tuti menü