Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tréning linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: II. - Online [4. oldal]
részletek »

Tréning képes leírás: II. - Online [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: trening.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 147 db
II. Ker. Kopernikus

II. Ker. Kopernikus

Kopernikus Business Training Kft. Cím: 1027 Budapest. Tölgyfa u. 24. Telefon: +36 1 345 2650 +36 1 315 1579 Fax: +36 1 345 2651 E-mail: info@kopernikus.hu Döntő erejű prezentációk Minél keményebb a verseny és bonyolultabb a téma, annál fontosabb az előadó személyének a hatása. Csupán egyetlen prezentáció döntő erejű lehet abban, hogy valóban megköttetik-e a szerződés, zöld utat kap-e egy projekt, sikerül-e megszereznünk az előléptetést vagy netán üres kézzel kell távoznunk. A magabiztosság és a hozzáértés jól érthető jeleit kell közvetítenünk mind a feletteseink mind a beosztottaink felé csakúgy, mint cégünk valamennyi más munkatársa és külső partnereink irányába. Egy -egy kulcsfontosságú prezentáció alkalmával a jó benyomás keltésének elmulasztása sokba kerülhet, hiszen az üzlet sikere vagy a prezentátor jó hírneve forog kockán. A meggyőzés képessége tanulható. Nem tehetség kérdése, hanem a megfelelő tréningé. A HPS tréning résztvevői magabiztosabban, professzionálisabban és nagyobb meggyőzőerővel prezentálnak. Amennyiben további információt szeretne a HPS tréningről, kérje katalógusunkat.

II. Ker. Lighthouse Training

II. Ker. Lighthouse Training

Cégünk több, mint egy évtizede a hazai tréningpiac meghatározó szereplőjeként sok csapatnak segített már célja elérésében. Partnereink a teljesség igénye nélkül: A - Abbott, B - Borsodi, C - Coca Cola, E - Erste, F - Főgáz, G - GSK, H - Heineken, I - IMC, J - Johnson&Johnson, K - KTI, L - Lapker, M - McDonald's, M - MKB, N - Net'54, O - Oppenheim, R - Richter, S - Sanofi, T - Telekom, U - UniCredit, V - Vodafone, W - Waberer's Legyetek Ti is győztesek ... velünk!

II.Ker. Interculture

II.Ker. Interculture

Rugalmas, kicsi tréningcég vagyunk, értékeink a kreativitás és az innováció. IRODA: 1026 Budapest,Balogh Ádám köz 6 Telefon: (+36-1)3944147 Programinformáció: (36-30) 507-1287 Fax: (+36-1)3944147 Mail: bliptai@interculture.hu Nekünk Ön a legfontosabb! INTERKULTURÁLIS CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING Célkitűzés: -interkulturális érzékenység fejlesztése -sztereotípiák és előítéletek -kultúrák és munkakultúrák összehasonlítása, -különbségek és konfliktusforrások azonosítása -elvárások azonosítása -munkafolyamatok optimalizálása -intézkedések kidolgozása -közös jövő kialakítása Résztvevők: -német és magyar munkatársak -mono- és bikulturális csoportok Coaching Értékesítés és ügyfélkezelés Konfliktus és stresszkezelés Kommunikáció , prezentáció Hatékony telefonálás Moderálás Csapat és hatékonyságfejlesztés Mi személyre és cégre szabott, egyéni,hatékony megoldásokat kínálunk Önnek az interkulturális csapatépítő, kommunikációs, problémamegoldó tréningek és coaching segítségével. Mi jellemez minket? - profizmus - megbízhatóság - célorientáltság - cselekvés és eredményközpontúság - hosszú távú gondolkodás - elégedett,évek óta velünk dolgozó ügyfelek

II.Ker. Karrier Intézet

II.Ker. Karrier Intézet

A Karrier Intézet egy olyan független tanácsadó és kutató szervezet amely a munkavállalókat segíti karriercéljuk hatékony elérésében. Karrier-tanácsadás. Munka, állás, karrier: motivációs levél és önéletrajz nélkül! Central Business Center 1027 Budapest, Horvát u.14-24 Tel.: 319 1554, Mobil: 30/ 439 6373 info@karrierintezet.hu

III. Ker. Ad Sidera Csoport

III. Ker. Ad Sidera Csoport

Elégedett Ön csapata, cége eredményeivel? Ön mennyire rugalmas vezető? Bevált a gyakorlatban bizonyított fejlesztési megoldások az Ad Sidera Csoporttól. Elérhetőségeink: * Cím: 1039 Budapest, Királyok útja 20. (térkép) * Telefon: +36 (1) 436 0800 * Fax: +36 (1) 436 0810 * E-Mail: info@adsidera.hu Magunkról Cégünk az Ad Sidera Kft. (korábban Időbank) 1989-ben az első tréning/tanácsadó cégek között jött létre Magyarországon. Már alapításkor tudatos döntést hoztunk. A hitelesség és a minőség mellett köteleztük el magunkat. Ezek a kulcsszavak határozták meg, és határozzák meg a jövőben is a tréning, a tanácsadás és a szervezetfejlesztés területén végzett tevékenységünket. Termékeinket, saját és licencpartnereink fejlesztő munkáját egy világosan meghatározott "szolgáltatási ablak" határolja. Ezen kereteken belül olyan technológiákkal és módszerekkel foglalkozunk, amelyek hozzásegítenek bennünket és ügyfeleinket a szervezeti kiválóság eléréséhez...stb

III. Ker. Bálint Zsuzsa Tréner

III. Ker. Bálint Zsuzsa Tréner

Balint Zsuzsa, trainer, training, Előadástechnika, Tárgyalástechnika, Sales training, Leadership training, Managerképzés, Marketing tréning, Presentation Skills

Kommunikációs tréning, válságkommunikáció

Kommunikációs tréning, válságkommunikáció

A médiatréning csapata abban segíthet, hogy a kevésbé gyakorlott cégvezetők, szóvivők, és nyilatkozatra kijelölt részlegvezetők ne eszköztelenül, 'lesz, ami lesz' alapon, az ellenfél ismerete nélkül kerüljenek interjúhelyzetbe. A gyakorlott nyilatkozóknak pedig abban, hogy még magabiztosabban és tudatosabban adhassanak interjút a lapoknak, rádióknak vagy televízióknak. A rutin ugyanis nem pótolja a rendszerezett tudást. És a válság elhúzódik - nem késő még többet gyakorolni a kommunikációt.

Lean Six Sigma képzés

Lean Six Sigma képzés

Vállalati stratégiáról a széles szakirodalom mellett MBA képzéseken is lehet tanulni, azonban strukturált folyamatfejlesztési módszerek, mint LEAN illetve SIX SIGMA, csak pár éve kerültek be a hazai multik eszköztárába és a jelenlegi magyar nyelvű szakirodalom is csak néhány igazán használható kiadványt jelent. Bár innovációról, K F-ről rengeteg szó esik a médiában, viszont erősen misztifikált pedig TRIZ módszer segítségével ez is standardizálható, tanulható. Üzletviteli tanácsadó szolgáltatásunkkal elsősorban a kritikus üzleti folyamatok fejlesztését segítjük, illetve tanítjuk meg azokat a LEAN, SIX SIGMA, illetve TRIZ eszközöket, amelyek akár azonnal használhatóak a mindennapi munkában. Kihelyezett oktatásainkon az elmélet mellett nagy hangsúlyt fejezünk a gyakorlati oktatásra és az oklevél megszerzésének általában feltétele egy tréning projekt sikeres elvégzése és fenntartható eredmények felmutatása.

Hirdetés
Life coach szakmai tudás e-bookból

Life coach szakmai tudás e-bookból

Minden embernek fontos az idő, minden embernek fontos, hogy fejlődjön és egyre fentebb jusson létráján. Ahhoz, hogy azon a bizonyos létrán egyre magasabbra jussunk azonban néha nem elég annyi, amennyit saját erőnkből képesek vagyunk tenni. Ilyenkor jön jól egy life coach, aki támogat minket döntéseinkben. Aki a life coach szakma tudását szeretné elsajátítani, azoknak szól a Win-Win Life Coach Tanfolyami Kézikönyv, melyből otthon, vagy bárhol a világon, saját tempóban megtanulhatja a life coach szakma rejtelmeit.

Life Learning Tréningek

Life Learning Tréningek

A LifeLearning abból a hitből született, hogy az élet tanulható és érdemes is tanulni. Bővíteni készségeinket, feszegetni, tágítani határainkat, kibontakoztatni a bennünk rejlő lehetőségeket, feléleszteni elhanyagolt részeinket. Hisszük, hogy ezáltal boldogabb, egészségesebb, sikeresebb életet élhetünk. A LifeLearning szóval szeretnénk kifejezni azt a meggyőződésünket, hogy kulcsfontosságú életünk mindennapi működésének alapjaival foglalkozni. Felnőttként is. Az életed így lesz igazán olyan, amilyennek szeretnéd. Kommunikációs működésünk befolyásolja mindennapjainkat, kihat életünk minden területére. Tréningünk egy rendkívül gyakorlat-orientált program, amelyben tágulnak a határaid, gazdagodik kommunikációs eszköztárad. Segít, hogy kommunikációd a barátod legyen, ne az ellenséged. Segít, hogy könnyebben elérd céljaidat, sikeresebb legyél társas működésedben, kapcsolataid élvezetesebbek, konfliktus-mentesebbek legyenek.

Motiváció, Karrier, Siker - Sikertervezes.com

Motiváció, Karrier, Siker - Sikertervezes.com

Szeretnél sikeres lenni? Érdekel, hogy hogyan tudnál többet kihozni önmagadból, másokból? Nem tudod, hogy vidd ezt véghez? Látogass el oldalamra, ahol minderre választ kapsz! Tippeket, trükökket olvashatsz a motivációról. Megtudhatod, hogyan hozd magadból és alkalmazottjaidból a legtöbbet! A siker Neked is jár!

Motivációs tréner

Motivációs tréner

Ha fontos Önnek a siker illetve , hogy vállalkozása zökkenő mentesen vegye az elé gördülő akadályokat ajánljuk hogy látogasson meg minket. Miről is van szó! 18 éve a pénzügyi arénában. Nagy Béla üzleti veterán megtöri a csendet és nyilvánosságra hozza azt a megdöbbentő, Western Taktika néven ismert húzást, amiről eddig esélyed sem volt tanulni de még megfigyelni sem, hacsak nem vagy bejáratos a Rotary Klub szivarszobáiba.

Motoros vezetéstechnikai tréning

Motoros vezetéstechnikai tréning

Egy motoros vezetéstechnikai tréningen több évnyi tapasztalatot lehet begyűjteni. Személyre szabottan kapsz tanácsokat/instrukciókat a gyakorlatokhoz. Instruktoraink mind magasan képzett motoros rendőrök. Valós tempó és hatások közepette végzed el a gyakorlatokat, biztonságos körülmények között. Ez garantált fejlődést jelenthet számodra.

Nyelvvizsga időpontok Keszthelyen 2011

Nyelvvizsga időpontok Keszthelyen 2011

Már Keszthelyen is lehetőség van az államilag elismert TELC, illetve a Társalkodó nyelvvizsga megszerzésére angol és német nyelvből. Így a keszthelyieknek nem kell más városba utazniuk, ha e nyelvvizsgák egyikét választják.

Online Babafalva

Online Babafalva

Kiknek szól a Babafalva.hu? Portálunk babát, családot tervezőknek, várandós és kisgyermekes anyukáknak - és természetesen apukáknak - szól. Célunk, hogy hasznos tartalommal töltsük fel a portált, valódi segítséget nyújtva az eligazodáshoz a kismamákat érintő minden területen, az egészségügyi felvilágosítástól a munkajogi kérdéseken át a játszótérkeresőig. Cikkeinket is ennek jegyében írjuk, 90%-ban saját cikkeket közlünk, 10%-ban pedig más oldalakkal való együttműködés keretében veszünk át általunk hasznosnak ítélt anyagokat. Folyamatosan frissítjük adatbázisainkat, írjuk a Babafalva Lexikont, bővítjük a szakértők sorát megbízható szakemberekkel, és egy külön rovatot szenteltünk a különböző alapítványok, szervezetek bemutatásának is. · Mitől közösségi portál? A portál kiemelt célja a közösségteremtés, mivel meggyőződésünk, hogy egy virtuális közösség is segítséget és támogatást jelent, mind a gyermekvállalás, gyermeknevelés kérdéseiben, mind a sajátosan női szerepek, problémák megoldásában, átélésében. Tagjainknak, látogatóinknak nem pusztán fórumozásra vagy chatelésre van lehetőségük, moderált körülmények között, hanem cikkek, hírek beküldésér

Online BarthCaching

Online BarthCaching

Mi az a coaching? A coaching, a leghatékonyabb menedzsment eszköz a vezetők fejlesztésére. * Célratörő, eredmény centrikus, egyedi és személyes. * Hatékony, mert csak a vezetőre és céljaira koncentrál. * Hiteles, mert a vezető saját személyiségének eszköztárát fejleszti és bővíti. * Hosszú távra szól, mert a coaching folyamán a módszereket is elsajátítja, így önmaga is képes lesz a rendszeres megújulásra. Egy jó coach széles repertoárt kínál a módszerekből, felismertet és tudatosít, és mindig sikerre viszi azt, aki nyitottan az újra, elszántan vág bele önmaga felfedezésébe.

Tuti menü