Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tréning linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Online - Salgótarján [5. oldal]
részletek »

Tréning képes leírás: Online - Salgótarján [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: trening.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 147 db
Online Befektetés Titkok

Online Befektetés Titkok

Befektetés Titkok díjtalan e-mail tőzsde tréning Tőzsde tréningünk segítségével többek között az alábbi ismereteket sajátíthatja el: * Top 5 tanács, amivel megalapozhatja befektetései sikerét... * Félénk vagy merész befektetési stílus áll közelebb az Ön személyiségéhez... * A legsúlyosabb hiba, amit csak elkövethet, és annak kivédése... * Milyen lehetőségek rejlenek a befektetési alapokban... * Hogyan készíthet saját technikai elemzést... * Mik azok a japán gyertyák, és hogyan következtethet a jövőbeni árfolyamra segítségükkel... * Hogyan juthat hozzá egy ingyenes árfolyam-elemző programhoz és hogyan sajátíthatja el a működését... * Hogyan kell értelmezni a fundamentális elemzéseket... Tőzsde tréningünk első cikkeiben elsősorban azokat a problémákat tárgyaljuk, melyekkel minden kezdő befektető szembekerül. Ha a kezdőknél tájékozottabbnak érzi magát a befektetések területén, akkor is találhat olyan tanácsokat, melyek alkalmazása a hasznára válhat. Az alapismeretek és a veszteség-minimalizáló módszerek ismertetését követően segítséget nyújtunk befektetési döntései meghozatalához. Ehhez egy ingyenes árfolyamelemző program működését mutatjuk be, és

Online Befektetési tréning

Online Befektetési tréning

Befektetési tréning Nem tud eligazodni a befektetési lehetőségek között? Kevesebb adót szeretne fizetni befektetései után? Magasabb hozamot szeretne a banki kamatoknál? A befektetési tréning elsősorban kezdő befektetőknek ajánlott akik nem tudják, hogyan kell elindítani egy befektetést, vagy miként kezeljék pénzügyeiket. Nem tudják milyen elméleti gondolkodásmódot kell követni és milyen gyakorlati lépéseket kell megtenni, hogy sikeres befektetővé váljanak! Milyen előnyt nyújt a befektetési tréning és hírlevelünk neked? Ízelitőül néhány cím: - Mi kell az induláshoz? - Milyen devizákkal kereskedhetek? - Kik a deviza brókerek? - Megtakarított pénzed ne bízd másra! - Hogyan keressek pénzt a forex piacon?

Online Icunet.ag

Online Icunet.ag

Mit einem Full-Service-Angebot interkultureller Beratung und Assignment Management unterstützt die ICUnet.AG als Service-, Innovations- &Qualitätsführer bei der Zusammenarbeit mit internationalen Geschäftspartnern sowie bei der Auslandsentsendung.

Online Magzat Nevében

Online Magzat Nevében

Magyarországon ez az első internetes, de postai úton is terjesztett szülésfelkészítő tréning, amely biztosítja az elfoglalt szülőknek, illetve a kisebb településeken élőknek is, hogy megismerjék a szüléssel kapcsolatos lehetőségeket és tudatosan készüljenek erre az élményre. Emellett a program egy "jó anya" szerepét is ellátja, aki havonta felvilágosítja, tanácsokkal, javaslatokkal látja el leányát, mégis meghagyja számára a választás lehetőségét. A tréning 100 A4-es oldal terjedelemben, közel 150 gyakorlatot, tanácsot és javaslatot tartalmaz, amelyek a pszichés és testi felkészítést, a harmonikus baba-mama kapcsolat kialakulását segítik elő. A program elnevezése arra utal, hogy a magzat nevében kíván a szülőkhöz szólni, mindvégig szem előtt tartva, hogy az egyes történések, beavatkozások hogyan hatnak a magzatra, hogyan tudják a szülők a legjobb, legegészségesebb feltételeket megteremteni a babájuk számára.

Online önbizalom tréning a sikerért

Online önbizalom tréning a sikerért

Szeretnéd végre-valahára megszerezni azt a útmutatást, amely a sikeres Önbizalom növeléshez kell? Akkor tarts velem egy online önbizalom tréningen és megmutatom hogyan veheted végre kezedbe az irányítást! Gondolj bele mennyi lehetőséget elszalasztottál már az önbizalom hiányod által, arról szót sem ejtve hogy mindez mennyire kihat hétköznapjaidra, munkádra és magánéletedre. Az önbizalom tréning során lépésről-lépésre, fokozatosan haladva előre lehetsz egy önbizalommal teli, sikeres és boldog ember! Jelentkezz még ma!

Online- Duncan Shelley

Online- Duncan Shelley

Ön is megszerezheti a legnagyobb írók eszközeit, és képessé válhat az önkifejezés egyik legnagyszerűbb formájára, az írásra. Olvassa el a következő néhány bekezdést, amelyek rávilágítanak az Ön előtt álló lehetőségekre! E lehetőségek még soha nem voltak ennyire közeliek, és ilyen könnyen elérhetőek. Kiváltság vagy lehetőség? · A legtöbben azt képzelik, hogy az írás képessége csupán kevesek kiváltsága. Sokan, értékes gondolatokat, különleges és rendkívül érdekes ötleteket dobnak félre csupán azért, mert nem tudják a megfelelő formába önteni elképzeléseiket. · Vannak, akik azt képzelik, hogy egy misztikus valaminek a hiánya korlátozza őket abban, hogy kiválóvá váljanak. Nem hiszik el, hogy megszerezhetnék ezt a megfoghatatlannak tűnő dolgot, amit úgy hívunk: tehetség. · Sokan éreznek késztetést, hogy papírra vessék tudásukat, elgondolásaikat, meséiket vagy elbeszéléseiket, de valahol elakadnak és nem igazán áll össze egységgé az egész, mert valamilyen összetevő hiányzik belőle. · Néhányan kincset érő elgondolásokat rejtegetnek fiókjuk, vagy éppen számítógépük adattárolóinak legmélyén, mert nem tudták olyan formába önteni, úgy megírni, hogy azt fel merjék vállalni.

Pannon Yacth Charter - Outdoor, csapatépítő tréning

Pannon Yacth Charter - Outdoor, csapatépítő tréning

Növelje cége hatékonyságát, eredményességét csapatépítő programunkkal! Céges rendezvények, outdoor tréningek 6-150 főig a Pannon Yacth Charternél. Csapatépítő tréning Bavaria Cruiser hajókon, a Balatonon. Látogasson el oldalunkra, ahol további információkat olvashat tréningjeinkről, programjainkról.

Pénzügy-számvitel nem pénzügyeseknek

Pénzügy-számvitel nem pénzügyeseknek

A Számalk Közép-Európa egyik legnagyobb magániktatási intézménye 40 éves oktatási tapasztalattal. Képzéseinket a belvárosban, a Blaha Lujza tértől 3 percre találja. Tanári karunk gyakorló szakemberekből és sok éves oktatási tapasztalattal rendelkező oktatókból áll. Tekintse meg kínálatunkat!

Hirdetés
Pénzügyi és számviteli angol staknyelvi tanfolyam és tréning Budapest

Pénzügyi és számviteli angol staknyelvi tanfolyam és tréning Budapest

Nemzetközi cég számláival, könyveléseivel foglalkozik? Vannak külföldi ügyfelei? Szakmájában már megszerezte a szükséges gyakorlatot? Csak az angol szaknyelvi kifejezésekkel vannak gondjai? MEGVAN A MEGOLDÁS! Legújabb szaknyelvi angol tanfolyamunk könyvelési és pénzügyi területen dolgozók számára kínál fejlődési lehetőséget. Kommunikatív központú, autentikus szituációkra épülő kurzusunk elvégzése után minden felmerülő szakmai helyzetben magabiztosan tudja majd képviselni saját és cége érdekeit.

Pénzügyi tanfolyamok

Pénzügyi tanfolyamok

Intézményünk tagja a Felnőttképzők Szövetségének és az Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesületének. 11 képzési helyszínén az elmúlt két évtizedben több ezer pénzügyi-számviteli szakembernek segítettünk, hogy színvonalas továbbképzésben részesüljön. Nálunk nemcsak egy valóban alapos képzést kap, de utána sem engedjük el az Ön kezét! Célunk, hogy folyamatos szakmai innovációink eredményeképpen az Ön Pentás bizonyítványának értéke kiállítása után is tovább növekedjen a munkaerőpiacon. Legyen Ön is részese sikertörténetünknek, profitáljon Ön is szakmai sikereinkből, jelentkezzen online!

Pomáz Cultus

Pomáz Cultus

Cultus - H Oktatási és Tanácsadó Bt. 2013 Pomáz, Orlovác utca 50. Telefon/fax: 06/26 327 233 Mobil: 06/20 9434 514 Dr. Varga István ügyvezető "Miközben hihetetlen mértékben költünk a munkafolyamatok eszközellátására a munkahelyek komfortosabbá tételére, elfeledkezünk a profitot termelő emberek képességeinek fejlesztéséről." (Theodore W. Schultz: Beruházás az emberi tőkébe, Közgazdasági Nobel Díj 1979.) A különféle képzésekkel foglalkozó cégek ilyen és ehhez hasonló idézetekkel próbálják leendő ügyfeleik érdeklődését felkelteni. Ezekben van is némi igazság. A nemrég elhunyt Széchy Tamásról azt tartották, hogy nem is tud úszni. Mégis olimpiai és világbajnokokat nevelt. A Polgár lányok papáját nem jegyzik a sakkozók Élő-pontlistáján. A világon egyedülálló "sakk-nagyhatalmat" csinált a családjából. A legtöbb tudományos, művészeti, gazdasági siker mögött volt, és van valamilyen műhely és mester, akik valami mást is tudtak: közösségek formálásával kihozni az emberekből a bennük rejlő képességeket. Vagyis azokat a képességeket, amelyek emberi és anyagi erőkké válthatók. A Cultus-H Bt. a felnőttképzés kifinomult módszereivel és hatékony gyakorlataival sokoldalúan képes a különböző szervezetek humán fejlesztését megvalósítani. Számtalan példa is bizonyítja, hogy a munkavállalók képességeinek fejlesztésével gyorsabban nő a profit, felgyorsul a szervezet hatékonysága, és nő az elégedettség a működésben érintettek körében. Cégünk felkészült a vállalati szférában, a közigazgatásban, és a nonprofit szektor területén működő szervezetek vezetői, menedzsmentjei, középvezetői, és a teljes munkavállalói állománya részére képzéseket, tréningeket tartani. Milyen előkészítő technikákkal dolgozunk? A képzések interjúval kezdődnek, melynek során feltérképezzük a vállalat problémáját és igényeit, valamint megismerkedünk a tréningben érintett célcsoporttal, személyekkel. Ezután kidolgozzuk a megoldásokhoz szükséges legjobb tematikát és módszereket. Ehhez mindig figyelembe vesszük a résztvevők meglévő tudását és tapasztalatát.

Professional Nyelvstúdió

Professional Nyelvstúdió

Tisztelt Érdeklődő! Köszönjük, hogy ellátogatott az English Professional Nyelvstúdió honlapjára. Reméljük, hogy az itt megtalálható információk hasznosak és érdekesek az Ön számára. Ha bármilyen kérdése merülne fel, kérjük írjon az info@profenglish.hu címünkre. Telefonon hétköznapokon 10-18-óráig állunk rendelkezésére a 06-70-336-35-29-es, vagy a 266-77-78-as telefonszámon. Köszönettel és üdvözlettel, English Professional Nyelvstúdió

Psidium OnlineTesztek

Psidium OnlineTesztek

Cégünk internet alapú HR területen felhasználható teszteket kínál tanácsadó cégeknek, egyéni tanácsadóknak, valamint HR szakembereknek. Ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal! Elérhetőségeink Psidium OnlineTesztek Kft. E-mail: info@psidium.huAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges Telefon: +36 1 209 0399 Fax: +36 1 209 3572 Képzéseink Programjaink célja, hogy támogassa a humánerőforrás menedzsment területen dolgozók és humánerőforrás feladatokat ellátó funkcionális- és felsővezetők munkáját. A PSIDIUM MINİSÉGBIZTOSÍTÁSI RENDSZERÉNEK ALAPELVEI: 1. A Psidium Akkreditációs Képzés szakmai minősége biztosítja a Psidium eszközök professzionális használatát 2. A képzés befejezéseképpen a résztvevők írásbeli és szóbeli vizsgán adnak számot megszerzett tudásukról 3. A sikeres vizsga letétele után a résztvevő Psidium Akkreditált Tanácsadóvá válik 4. A Psidium által forgalmazott tesztek alapján történő visszajelzésre kizárólag Psidium Akkreditált Tanácsadó jogosult A PSIDIUM FELMÉRÉSI ESZKÖZÖK SEGÍTENEK ÖNNEK: * Objektív eszközökkel alátámasztani az emberekkel kapcsolatos döntéseit * Fejleszteni kiválasztási folyamatát költség, szükséges idő és felvett jelöltek minőségének szempontjából * Beilleszteni és motiválni új kollégáit * Meghatározni az egyén/csapat szükségleteinek valóban megfelelő fejlesztési irányokat * Kijelölni az egyén kompetenciáihoz legjobban illeszkedő karrierutat * Kialakítani a vállalatra vonatkozó, átfogó kompetenciamenedzsment rendszerét A PSIDIUM AKKREDITÁCIÓS KÉPZÉSEK FELÉPÍTÉSE A képzési program modulokból épül fel, amik önmagukban egy-egy terméket/témakört ölelnek át.

Rendezvény helyszínek

Rendezvény helyszínek

Ez az oldal Magyarország legszínvonalasabb rendezvényhelyszíneit gyűjti össze egy csokorba. Oldalunkon szállodák, kastélyhotelek, konferenciahotelek, fogadók, rendezvénytermek, rendezvényközpontok, szabadidőközpontok, lovas parkok, éttermek, kávézók, rendezvényhajók, múzeumok, kiállítóterek és színházak találhatók. Ezek a helyszínek tökéletesek esküvők, családi-, baráti- és céges rendezvények, konferenciák, továbbképzések, tréningek lebonyolítására. Oldalunk folyamatosan frissül és bővül. A látogatók három kategória alapján választhatnak a rendezvényhelyszínek között. Keresőnk segítségével mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb rendezvényhelyszínt, mivel oldalunk profi rendezvényszervezők, esküvőszervezők és helyszín-értékesítők tapasztalatain alapuló fejlesztés, valódi felhasználókon tesztelt rendezvényhelyszín-kereső rendszer.

Salesgroup - Teljes körű értékesítési szolgáltatások

Salesgroup - Teljes körű értékesítési szolgáltatások

Az értékesítés az egyik leghasznosabb, általános tudás, melynek segítségével az élet összes területén jobban tudunk érvényesülni. Azonban semmilyen felsőoktatási intézményben nem tanítják, és a legtöbb cégnél is max 2 napos tréning keretében oktatják. Nálunk viszont egy 4 hónapon át tartó, gyakorlatorientált, személyre szabott (max 8 fős osztályok vannak) képzés folyik, ahol a diákok megtanulják hogy adják jobban el magukat és cégüket, és hogyan bővítsék folyamatosan ügyfélkörüket, vagy hogy hogyan növeljék eladásaik mennyiségét és minőségét a személyes kapcsolatteremtés és a személyre szabott megoldások nyújtásán keresztül.

Salgótarján Nyitott Szem Bt.

Salgótarján Nyitott Szem Bt.

Nyitott Szemmel a világra, a benne élőkre, a megfogalmazott képzési igényekre, értékekre. Kompetencia alapú képzések, akkreditált trénerképzés, egyedi programfejlesztések, kreatív indoor és outdoor csapatépítés. Mindezeken túl igényesség, szakmaszeretet, tudás, 17 évnyi tapasztalat, partnertisztelet, amit cégünk, a Nyitott Szem kínál Önnek. NYITOTT SZEM Oktatás és Értékesítő Tanácsadó Szolgáltató Betéti Társaság Székhely: 2040 Budaörs Kassai u. 47 Tel/Fax: 06-23-430-083 E-mail: kozpont@nyitottszem.hu FMK Nyilvántartási Szám: 00305-2009 Ügyfélszolgálat, telephely: 3100 Salgótarján, Vásártér út 17. Tel/Fax: 06-32-441-341 E-mail: kozpont@nyitottszem.hu Cégünkről, munkatársainkról 2000 ősze óta vagyunk jelen a tréningpiacon, mint felnőttképző intézmény. Munkatársaink, partnereink, alvállalkozó tanácsadóink közel másfél évtizedes szakmai múlttal, hazai és nemzetközi tréningtapasztalattal rendelkező szakemberek, közgazdászok, mérnökök, tanárok, pszichológusok alapvégzettségük szerint. Az egyéni erősségekre építve, egymás munkáját támogatva alakítjuk ki programjainkat és vezetjük tréningjeinket. Készségfejlesztő tréningjeink, műhelymunkáink során teret kap a hallgatói kreativitás,

Tuti menü