Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tréning linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Sikertervezés - Ügyfélszolgálati [6. oldal]
részletek »

Tréning képes leírás: Sikertervezés - Ügyfélszolgálati [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: trening.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 147 db
Sikertervezés ingyenes tanfolyam

Sikertervezés ingyenes tanfolyam

Díjmentes tanfolyam és tanulmány: Iratkozz fel a 21 hetes, Karrier, vállalkozás: ne szúrd el, inkább tervezd című díjmentes e-mail tanfolyamra. A tanfolyamból megtudod, hogy mi az a 21 hozzáállás, amelyek ismerete és gyakorlatba ültetése maximális esélyt kínál előbb-utóbb az anyagiak akár exponenciális bővülésére is. Ha akarsz, letölthetsz majd egy díjmentes tanulmányt is: Hogyan kezeld le azt az 5 gyilkos félelmet, ami miatt a legtöbb ember karrierje vagy saját vállalkozása kudarcra van ítélve. Ezért az illető megreked a középszerűség és fásultság szintjén ahelyett, hogy meredek ívű karriert futna be, vagy elindítaná és sikerre vinné a saját vállalkozását - mégpedig élvezettel és örömmel.

Solymár- Humán Dráma

Solymár- Humán Dráma

HUMÁN-DRÁMA Drámajáték a szervezetek fejlesztése szolgálatában 2083 Solymár, Móricz Zs.u.5. Bakonyvári Szabolcs T: +36 20 529 5697 bakonyvari.sz@human-drama.com Laik Ágnes agidrama1@freemail.hu A HUMÁN-DRÁMA (emberi aktivitás, játékos cselekvés) egy forradalmian új tanácsadói vállalkozás szervezetek működésében a humánerő fejlesztésére. A HUMÁN-DRÁMA azt tűzte ki céljául, hogy partnerei szervezetében az emberi oldalt az egyéniségben benne rejlő egyedi alkotóképesség felszabadításával, a személyiség kibontakoztatásával tegye aktívvá, az adott közösségben és annak céljaiért. Ennek eléréséért az üzleti szférában humán fejlesztésekre eddig használt és megszokott módszerek, eszközök mellé egy új szakterületet és annak módszertanát illesztette be. Ez a drámajáték. A gazdasági szervezetekben dolgozók számára ezzel a mindennapi munka szerepvállalásainak terhét, kockázatát jelentős mértékben csökkenti, kiszabadítva a személyiséget az egyre növekvő követelmények, környezeti elvárások súlya alól. Így jelentősen megnő a dolgozók önálló cselekvési és döntési játéktere, lelkesedése, ami saját személyiségük belső energiáiból táplálkozik.

Sportrendezvények és csapatépítő tréningek

Sportrendezvények és csapatépítő tréningek

Cégünk 2004 óta foglalkozik sport- és egészség rendezvények szervezésével. Kínálatunkban a céges sportnapoktól kezdve, a közös családi sportoláson át az egészségfelmérésekig minden megtalálható. Kitelepüléseket, road show-kat is szervezünk, valamit az irodai sportolás szervezését is vállaljuk. Ezek alapján szeretném kérni a link felvételét a gyűjteménybe. Köszönettel!

Stresszoldó villámtréning

Stresszoldó villámtréning

Szeretné tudni, hogyan veheti fel a harcot sikerrel a stressz ellen? Megszabadulna végre a mindennapos idegeskedés zavaró tüneteitől? Horváth Emil stresszor mentor vagyok, és a stresszoldás a specialitásom: tréningek széles skáláját kínálom ügyfeleim számára. Csoportos sztresszoldó foglalkozásaim, villámtréningeim és autogén tréningeim szinte mindig meghozzák a kívánt hatást, és egyaránt igénybe vehetőek cégek és magánszemélyek számára is. Nézze meg referenciáimat, és ha sikerül elnyernem a tetszését, forduljon hozzám bizalommal!

Számvitelsuli online

Számvitelsuli online

Otthonról feldolgozható, online vizsga felkészítő tanfolyam az alapok átismétlésétől kezdve egészen a vizsgafeladatokig! Akár még csak keresgéled a vizsgára való felkészüléshez a lehetőségeket, akár már a vizsgára készülsz - gyakorlatias módon sajátíthatod el a sikeres vizsgához szükséges tudnivalókat! A számvitelsuli tanfolyamon lépésről-lépésre mutatom be, hogyan készülhetsz fel a sikeres számvitel vizsgára, online módon, az internet segítségével, anélkül hogy el kellene menned otthonról. Megszerezheted mindazt a gyakorlati ismeretet, amire a felkészülés során szükséged lesz, és miközben tanulsz, a tudásod is bővül, és válsz egyre magabiztosabbá.

Százhalombatta-Prémium Brand Kft.

Százhalombatta-Prémium Brand Kft.

Varsádi László Százhalombatta Szellő u. 11. 20/479-7675

Székesfehérvár Amida

Székesfehérvár Amida

Amida Tréning és Képző Központ 8001 Székesfehérvár Pf: 202 Tel: 20/355-11-70 E-mail: info@amida.hu Inczéné Vrábel Magdolna -Inczy vagyok az AMIDA Tréning és Képző Központ vezető trénere. 24 évvel ezelőtt kezdtem el értékesítéssel foglalkozni. Hagyományos kereskedelemmel kezdtem, az elmúlt 10 évben szolgáltatás értékesítéssel foglalkoztam. Komplex pénzügyi szolgáltatás értékesítésen belül, lakossági hitelügyintézéssel, kis-és középvállalkozások ill. autó hitelek ügyintézésével álltunk ügyfeleink rendelkezésére. Természetesen a szolgáltatás értékesítési palettánkon a gépjármű átíratás, biztosítások és lakástakarék pénztári szerződések kötése is szerepeltek. Az ügyfeleink minél szélesebb körű igényeinek kiszolgálása volt a célunk. Jelenleg Felnőttoktatási képzésekkel foglalkozunk a gazdasági szféra különböző területein. Az általunk tartott tréningek különlegessége, hogy nem pusztán elméleti alapvetések, hanem a gyakorlatban szerzett tapasztalatok kerültek átültetésre az oktatásokba. A hatékonyság nagyban köszönhető annak, hogy a képzések hitelesek, hiszen a résztvevők olyan emberektől hallanak a különböző technikákról, aki azokat maguk is sikeresen alkalmazzák a való életben.

Székesfehérvár Amida tréning központ

Székesfehérvár Amida tréning központ

Amida Tréning és Képző Központ 8001 Székesfehérvár Pf: 202 Tel: 20/355-11-70 E-mail: info@amida.hu Céges tréningek Csapatépítő tréning 2 nap Call Center speciális tréning 2 nap Start tréning 2 nap Stressz - kezelés -az inspitáló stressz 3 nap Önérvényesítés - Önképzés tréning 2 nap Személyiség ismereti tréning 5 nap Ügyfélszolgálati képzés 2 nap Időgazdálkodás tréning 2 nap Tárgyalástechnika tréning 2 nap Shopping tréning- eladás technika 3 nap Telefonos értékesítés 2 nap Prezentációs tréning 2 nap Asszertív kommunikáció tréning 2 nap Hitelközvetítő - ügyintéző alap képzés - Lakossági 5 nap Hitelügyintéző alap képzés - Autó 2 nap Hitelközvetítő- ügyintéző Komplex képzés 8 nap Hatékony problémamegoldás tanai 2 nap Testbeszéd komplex képzés 4 nap Ügyfélállomány kezelés képzés 2 nap Vállalkozás alapítás - Komplex képzés 4 nap Nyílt tréningek Villámgyors olvasás-Rapid memorizálás képzés 3 nap Vizsgadrukk és stressz - lekezelés tréning 2 nap Tanulás technika hatékony módszertana -Komplex képzés 5 nap Testbeszéd komplex képzés 4 nap Hatékony problémamegoldás tanai 2 nap Vállalkozás alapítás - alap tréning 2 nap Hitelközvetítő - ügyintéző alap képzés - Lako

Szülésfelkészítő tréning CD sorozat

Szülésfelkészítő tréning CD sorozat

Főorvosok, szakorvosok, szakemberek álltak össze azért, hogy elkészítsék ezt a páratlan tanfolyamot. Hogy a szülés neked is csodálatos élmény legyen...

Hirdetés
Szülőképzés tréningprogram

Szülőképzés tréningprogram

# e-mail: szulokepzes@szulokepzes.hu # Telefon: (20) 213-2079 (Jeviczki Tamás) Budapest, Cinkotai út 69/b. Tanulja meg a szülői hivatáshoz szükséges készségeket egy kommunikációs tréningen, hogy boldogabb legyen családi élete! Bárhol az országban egy 30 órás kommunikációs tréningen elsajátíthatja azokat a kommunikációs, konfliktuskezelési és problémamegoldási készségeket, melyekkel a családi életét és a gyermeknevelést kiegyensúlyozottabbá, nyugodtabb´, k¨nnyebb´ ´s sikeresebb´ teheti.

Tank vezető training

Tank vezető training

Igen! Ön jó helyen jár! Cégünknél kipróbálhatja a harckocsi vezetés semmihez sem hasonlítható élményét! A honlapon látható típusok mindegyike vezethető egy erre a célra kialakított 50 hektáros területen, a legkülönbözőbb terepakadályokon keresztül. A gépek kipróbálhatók mind -egyéni túra keretében -csoportos rendezvény keretében A csoportos harckocsi vezetés ideális lehetőség csapatépítő tréninghez, üzleti partnertalálkozóhoz vagy éppen belső céges rendezvényekhez. Területünkön lehetőség van továbbá harckocsi bemutatóval egybekötött termékbemutató rendezésére is. Rendezvényszervezők és beutaztatók figyelmébe ajánljuk együttműködési felhívásunkat! További részleteket talál honlapunkon, elérhetőségeink: +36 30 397 9202, info@tank.hu

Tanpálya - Hungaroring Sport

Tanpálya - Hungaroring Sport

A Hungaroring közvetlen közelében elhelyezkedő, több mint 500 méter hosszú gokart pálya egyike Budapest kevés szabadtéri pályáinak, amelyek alkalmasak versenyek lebonyolítására. Professzionális időmérőrendszer és bírói posztok várják a hozzánk érkezőket. Teljes pályabérléskor 20 főig vállaljuk komplett versenyek szervezését és lebonyolítását. A 270 köbcentis SODI GT4-es gokartjaink szerepeltek a világbajnokságon, kiválóan kezelhetőek és megbízhatóak, így kielégítik a legmagasabb elvárásokat is.

Tanulási tréning

Tanulási tréning

Szeretnéd megtudni, hogyan használd ki maximálisan a tanulásra maradt idődet családod és munkád mellett? Jól jönne végre néhány olyan módszer, amelyek hozzásegítenek a sikeres vizsgákhoz? A Sikeres tanulás tréningen segítünk tanulási céljaid gyors és fájdalommentes elérésében. Megtudod, hogyan ne legyél profi halogató, és hogyan kezeld, ha tanulnod kell, amikor épp minden összeomlani készül körülötted. Tudni fogod, mit tegyél, ha elvesztetted a motivációd, és fejlesztheted azokat a képességeket, amelyek az élet minden területén magabiztosságot adnak. Látni fogod azt is, hogy mik a felnőttek erősségei, és hogyan használjuk ki ezeket. Megismersz olyan gyilkos tanulási technikákat, - a Te tanulási stílusodhoz igazodva -, amelyek segítségével alkalmazni tudod a tanultakat, és amelyek felgyorsítják a tanulást.

TeamFun - csapatépítő tréningek

TeamFun - csapatépítő tréningek

Egymásért és a csapatért versenyezve. A társak teljesítményét elismerve. Az őrült ötleteinken hangosan nevetve. Finom étkeket ki- és megfőzve. Csurom vizesen egy tóban, vagy éjszaka az erdő közepén. Saját filmet forgatva, vagy vadetetőt építve. Terepjárót, vagy kartonhajót kormányozva. A munkatársakkal és az egész céggel együtt örülve. Mindegy KIKKEL, MIKOR, HOL és HOGYAN tervezed:a TeamFun programokon igazi élmény a csapatépítés!

Teniszedző Budapesten

Teniszedző Budapesten

Szeretnéd kipróbálni, valamint jó kondícióban érezni magadat. Szeretnéd megtalálni a sportolás számodra legkényelmesebb módját? Más sportokat kipróbáltál és túl unalmasnak találtad? Szeretnél fogyni? Olyan sportot szeretnél választani ami fizikálisan és szellemileg is átmozgat és segít elfelejteni a munkahelyi problémákat? Egy jó társaságban sportbarátok közt eltöltött egy órás edzés akár 498 kalóriát égethet el. Ezért is mondjuk, hogy a tenisz az a sportág ahol a fittség a szórakozástól nem válik szét. Talán ez lehet az oka, amiért olyan sok felnőtt ember visszatér a sportos életmódra, valamint oly sokan kezdik el ezt a sportot 20, 30 vagy akár 60 évesen is. Fontosnak tartjuk, hogy minden egyes ütést megfelelő stílusban, "művészien" hajtsunk végre. Máskülönben könnyen kiszolgáltathatjuk magunkat nem kívánt, kellemetlen sérüléseknek. Továbbá elérhetünk egy olyan szintet a játékunkban, amin, ha megfeszülünk sem fogunk tudni továbblépni, és ezért már nem fog akkora élményt nyújtani számunkra a játék.

Tréner képzés Budapest

Tréner képzés Budapest

Tréner tanfolyamaink azon vezetőknek valók elsősorban, akik felismerték, hogy szerepük kulcsfontosságú, munkájuk direkt és indirekt módon is befolyásolja az alkalmazottak munkavégzését. Képzéseinket ezen cél alapján állítottuk össze. Tréner képzéseinket alaposan előkészítjük, szerintünk a tapasztalati tanulás a legcélravezetőbb. Figyeljük az elért hatást, és azt nyomon követve az implementálást. Tréningjeinken megismerkedhet többek között a vezetésfejlesztés, a coaching szemléletű vezetés és rengeteg más a sikeres vezetéshez elengedhetetlen képességgel. Nem klasszikus készségfejlesztő tréninget ajánlunk, hanem a kor szellemének megfelelőt.

Ügyfélszolgálati angol szaknyelvi tanfolyam és tréning Budapest

Ügyfélszolgálati angol szaknyelvi tanfolyam és tréning Budapest

A hazai vállalatok döntő többsége napi kapcsolatban áll külföldi partnerekkel, ügyfelekkel vagy az anyavállalat dolgozóival, vezetőivel. Az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársakkal szemben alapvető elvárás, hogy angolnyelv-tudásukat ne csak általános környezetben, hanem a szakmai kihívások kezelésében is használni tudják. A Soter Nyelviskola legújabb szaknyelvi képzése kifejezetten ügyfélszolgálati munkakörben dolgozók számára nyújt hasznos fejlődési lehetőséget. Kommunikáció központú, autentikus szituációkra épülő kurzusunk elvégzése után minden felmerülő szakmai helyzetben magabiztosan tudja majd képviselni saját és cége érdekeit.

Tuti menü