Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kommunikációs tréning képes leírás - Tréning.tlap.hu
részletek »

Kommunikációs tréning - Tréning.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trening.tlap.hu » Kommunikációs tréning
Keresés
Találatok száma - 12 db
Angol nyelvtanfolyam cégeknek

Angol nyelvtanfolyam cégeknek

Az általunk már eddig is sikerrel alkalmazott megoldás lényege, hogy az angolul tanuló munkatársak egymástól teljesen függetlenül, egyéni tempóban és saját időbeosztás szerint tanulhatnak, ami különösen egy kisebb létszámú cég számára jelenthet nagy könnyebbséget. Hogy a céges keretek között történő angol nyelvtanulást megkönnyítsük, iskolánk rendelkezik a szükséges jogosítványokkal ahhoz, hogy a tanfolyamok költsége elszámolható legyen a szakképzési hozzájárulás terhére. Hogyan lehet a szakképzési hozzájárulást saját dolgozó részére fordítani? Minden Magyarországon működő gazdasági társaság és vállalkozás szakképzési hozzájárulás fizetésére kötelezett. A hozzájárulást a 2009-es évtől kezdődően a társadalombiztosítási járulék alapból lehet kiszámolni (korábban az éves brutto bérköltségből lehetett ezt kiszámolni). A képzésre az államkasszába befizetendő szakképzési hozzájárulás 60%-át - mikro vagy kisvállalkozások estében - , vagy 33%-át - minden egyéb esetben - lehet felhasználni.

Erőszakmentes kommunikáció

Erőszakmentes kommunikáció

Erőszakmentes kommunikáció tréningeket és programokat tartalmaz Rambala Éva szervezésében Kapcsolat Bármilyen kérdést vagy visszajelzést szívesen fogadok. E-mailben itt. Mobil: +36 30 547 4461 Miben segíthet az Erőszakmentes Kommunikáció? Talán azt szeretnéd megtanulni, hogyan tudsz kiállni önmagadért vagy inkább abban akarsz fejlodni, hogy hogyan tudsz másokra jobban figyelni? A dühödet szeretnéd átalakítani az élet szolgálatába? Jó lenne megtanulni, hogyan mondjál NEM-et? Esetleg eleged van abból, hogy miközben szeretnél mindenki elvárásainak megfelelni, közben a legtöbb dolog félreértodik és végül mindenki elégedetlen lesz? Rendszeresen hallod: Mert te sohasem hallgatsz meg...? S szeretnéd megtudni, hogy hogyan tudnál sikeresebben hallgatni? Az is lehet, hogy minden rendben körülötted, csak hiszel abban, hogy az élet szebb is lehet?

III. Ker. Bálint Zsuzsa Tréner

III. Ker. Bálint Zsuzsa Tréner

Balint Zsuzsa, trainer, training, Előadástechnika, Tárgyalástechnika, Sales training, Leadership training, Managerképzés, Marketing tréning, Presentation Skills

Kommunikációs tréning, válságkommunikáció

Kommunikációs tréning, válságkommunikáció

A médiatréning csapata abban segíthet, hogy a kevésbé gyakorlott cégvezetők, szóvivők, és nyilatkozatra kijelölt részlegvezetők ne eszköztelenül, 'lesz, ami lesz' alapon, az ellenfél ismerete nélkül kerüljenek interjúhelyzetbe. A gyakorlott nyilatkozóknak pedig abban, hogy még magabiztosabban és tudatosabban adhassanak interjút a lapoknak, rádióknak vagy televízióknak. A rutin ugyanis nem pótolja a rendszerezett tudást. És a válság elhúzódik - nem késő még többet gyakorolni a kommunikációt.

Life Learning Tréningek

Life Learning Tréningek

A LifeLearning abból a hitből született, hogy az élet tanulható és érdemes is tanulni. Bővíteni készségeinket, feszegetni, tágítani határainkat, kibontakoztatni a bennünk rejlő lehetőségeket, feléleszteni elhanyagolt részeinket. Hisszük, hogy ezáltal boldogabb, egészségesebb, sikeresebb életet élhetünk. A LifeLearning szóval szeretnénk kifejezni azt a meggyőződésünket, hogy kulcsfontosságú életünk mindennapi működésének alapjaival foglalkozni. Felnőttként is. Az életed így lesz igazán olyan, amilyennek szeretnéd. Kommunikációs működésünk befolyásolja mindennapjainkat, kihat életünk minden területére. Tréningünk egy rendkívül gyakorlat-orientált program, amelyben tágulnak a határaid, gazdagodik kommunikációs eszköztárad. Segít, hogy kommunikációd a barátod legyen, ne az ellenséged. Segít, hogy könnyebben elérd céljaidat, sikeresebb legyél társas működésedben, kapcsolataid élvezetesebbek, konfliktus-mentesebbek legyenek.

Online- Duncan Shelley

Online- Duncan Shelley

Ön is megszerezheti a legnagyobb írók eszközeit, és képessé válhat az önkifejezés egyik legnagyszerűbb formájára, az írásra. Olvassa el a következő néhány bekezdést, amelyek rávilágítanak az Ön előtt álló lehetőségekre! E lehetőségek még soha nem voltak ennyire közeliek, és ilyen könnyen elérhetőek. Kiváltság vagy lehetőség? · A legtöbben azt képzelik, hogy az írás képessége csupán kevesek kiváltsága. Sokan, értékes gondolatokat, különleges és rendkívül érdekes ötleteket dobnak félre csupán azért, mert nem tudják a megfelelő formába önteni elképzeléseiket. · Vannak, akik azt képzelik, hogy egy misztikus valaminek a hiánya korlátozza őket abban, hogy kiválóvá váljanak. Nem hiszik el, hogy megszerezhetnék ezt a megfoghatatlannak tűnő dolgot, amit úgy hívunk: tehetség. · Sokan éreznek késztetést, hogy papírra vessék tudásukat, elgondolásaikat, meséiket vagy elbeszéléseiket, de valahol elakadnak és nem igazán áll össze egységgé az egész, mert valamilyen összetevő hiányzik belőle. · Néhányan kincset érő elgondolásokat rejtegetnek fiókjuk, vagy éppen számítógépük adattárolóinak legmélyén, mert nem tudták olyan formába önteni, úgy megírni, hogy azt fel merjék vállalni.

Pomáz Cultus

Pomáz Cultus

Cultus - H Oktatási és Tanácsadó Bt. 2013 Pomáz, Orlovác utca 50. Telefon/fax: 06/26 327 233 Mobil: 06/20 9434 514 Dr. Varga István ügyvezető "Miközben hihetetlen mértékben költünk a munkafolyamatok eszközellátására a munkahelyek komfortosabbá tételére, elfeledkezünk a profitot termelő emberek képességeinek fejlesztéséről." (Theodore W. Schultz: Beruházás az emberi tőkébe, Közgazdasági Nobel Díj 1979.) A különféle képzésekkel foglalkozó cégek ilyen és ehhez hasonló idézetekkel próbálják leendő ügyfeleik érdeklődését felkelteni. Ezekben van is némi igazság. A nemrég elhunyt Széchy Tamásról azt tartották, hogy nem is tud úszni. Mégis olimpiai és világbajnokokat nevelt. A Polgár lányok papáját nem jegyzik a sakkozók Élő-pontlistáján. A világon egyedülálló "sakk-nagyhatalmat" csinált a családjából. A legtöbb tudományos, művészeti, gazdasági siker mögött volt, és van valamilyen műhely és mester, akik valami mást is tudtak: közösségek formálásával kihozni az emberekből a bennük rejlő képességeket. Vagyis azokat a képességeket, amelyek emberi és anyagi erőkké válthatók. A Cultus-H Bt. a felnőttképzés kifinomult módszereivel és hatékony gyakorlataival sokoldalúan képes a különböző szervezetek humán fejlesztését megvalósítani. Számtalan példa is bizonyítja, hogy a munkavállalók képességeinek fejlesztésével gyorsabban nő a profit, felgyorsul a szervezet hatékonysága, és nő az elégedettség a működésben érintettek körében. Cégünk felkészült a vállalati szférában, a közigazgatásban, és a nonprofit szektor területén működő szervezetek vezetői, menedzsmentjei, középvezetői, és a teljes munkavállalói állománya részére képzéseket, tréningeket tartani. Milyen előkészítő technikákkal dolgozunk? A képzések interjúval kezdődnek, melynek során feltérképezzük a vállalat problémáját és igényeit, valamint megismerkedünk a tréningben érintett célcsoporttal, személyekkel. Ezután kidolgozzuk a megoldásokhoz szükséges legjobb tematikát és módszereket. Ehhez mindig figyelembe vesszük a résztvevők meglévő tudását és tapasztalatát.

Professional Nyelvstúdió

Professional Nyelvstúdió

Tisztelt Érdeklődő! Köszönjük, hogy ellátogatott az English Professional Nyelvstúdió honlapjára. Reméljük, hogy az itt megtalálható információk hasznosak és érdekesek az Ön számára. Ha bármilyen kérdése merülne fel, kérjük írjon az info@profenglish.hu címünkre. Telefonon hétköznapokon 10-18-óráig állunk rendelkezésére a 06-70-336-35-29-es, vagy a 266-77-78-as telefonszámon. Köszönettel és üdvözlettel, English Professional Nyelvstúdió

V.Ker. Európa Tréning

V.Ker. Európa Tréning

Levelezési cím és irodánk székhelye: 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 12. Telefonos kapcsolatfelvétel: +36 1 411-06-40 Fax: +36 1 411-06-41 E-mail címünk: europatrening@europatrening.huEz az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet Az Európa Tréning Oktató és Tanácsadó Kft. 1999 novemberében jött létre, célul tűzve ki egy új, professzionális vállalati képzési partner megjelenését a magyar tréningpiacon. Az alapítók szakmai múltja biztosította, hogy ezt a törekvést közel tíz éves tapasztalat és gyakorlat alapozza meg. A szervezet sajátossága, hogy 'a piacon egyedülálló módon' a cégvezetés elsősorban menedzsmentfeladatokkal foglalkozik, a szakmai fejlesztő munkát tapasztalt programigazgatók végzik, és a megvalósítás a szigorú belső minősítési rendszer által kiválasztott trénerek közreműködésével történik. Az Európa Tréning rendelkezik minden olyan tanúsítvánnyal és akkreditációval, amely széleskörű működési lehetőséget biztosít mind a versenyszféra, mind pedig a közigazgatás területén. Felnőttképzési Akkreditáló Testületnél intézményünk AL-1382 lajstromszám alatt szerepel. Az ügyféligények maximális kiszolgálását és a magas színvonalú munkavégzést az ISO minőségbiztosítási rendszerre épülő 'ET minőségmenedzsment modell' garantálja.

Hirdetés
XI. Ker.Tárgyalástechnika és asszertív kommunikáció

XI. Ker.Tárgyalástechnika és asszertív kommunikáció

A program főbb témái: Kapcsolatfelvétel, empátia Határozott, magabiztos fellépés A személyiség szerepe a kommunikációban Hogy zajlik a beszélgetés? Nehéz partnerek kezelése Különböző személyiségtípusok felismerése Lehetséges reakciók egy problematikus szituációban A non-vebális kommunikációs eszközök használása A hanghordozás, testbeszéd

XII. Ker. Gordon Tréning

XII. Ker. Gordon Tréning

1121 Budapest Konkoly-Thege út 21. Fő ép. 58.

XII. Ker. Lege Artis

XII. Ker. Lege Artis

Címünk: 1125. Budapest, Diós árok 32/b. Tel.: 212 6256 E-mail: info@legeartis.hu Küldetésünknek tekintjük, hogy az általános és személyiségpszichológiára alapozott szaktudásunkkal mások szaktudását fejlesszük. Ezt - lege artis - azaz a szakma szabályai szerint tesszük. Képzéseink: Emberséges elbocsátás Mediációs alapképzés Haladó mediációs képzés Kortárs mediáció Szupervízió Hallgatóink ajánlásai Képzéseinken készült képek

Tuti menü