Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
On-Line Tréningek képes leírás - Tréning.tlap.hu
részletek »

On-Line Tréningek - Tréning.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trening.tlap.hu » On-Line Tréningek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Befektetés Titkok

Befektetés Titkok

Ismered a sikeres és biztonságos befektetés receptjét? Tanulj kereskedni profi módon, a profiktól! Mi megmutatjuk: - Hogyan kell élőben kereskedni - Hogyan kell kialakítani egy befektetési portfoliót - Hogyan kell megtervezni a saját money magementedet - Hogyan lehetsz sikeres a tőzsde és a forex befektetés világában - Hogyan lehet befektetéssel több pénzt keresni, mint a havi jövedelmed - Hogyan lehet kedvezőbb adózási feltételeket teremteni A sikeres befektetés kulcsa előtted van ne engedd elsuhanni életed nagy lehetőségét Jelentkezz INGYENES élő kereskedési estre >>> Szeretnél megismerkedni a befektetés, a tőzsde és az online kereskedés világával? Kiváncsi vagy, hogyan alkalmazzák a gazdagok a pénzkeresés eme könnyen megtanulható módját? Ismered a befektetés és a tőzsde világát, de sikereket még nem tudtál elérni. Meg lehet tanulni a befektetés szabályait könyvekből és ingyenes információs anyagokból is. A nálunk tanult hallgatók szerint, azonban csak akkor válaszd ezt az utat ha mazohista vagy és pénzed jelentős részét el akarod veszíteni az első hónapban! Egy felmérés szerint a kezdő befektetők 90% -a elveszti tőkéjét. Ha nem ehhez a csoporthoz szeretnél tartozni, hanem ahh

Befektetési tréning

Befektetési tréning

Mit gondol, elegendő egy jó tanácsadó tippjeire hagyatkozva befektetni megtakarított pénzét? Ön szerint ki figyelne oda legjobban az évek alatt, nehéz munkával megtakarított pénzére? Befektetési tanácsadója, vagy Ön? Kinek lesznek majd álmatlan éjszakái, amikor az óriási hozamokat ígérő távolkeleti befektetésein veszteséget realizál? Azt hiszem, tudja Ön is a választ a kérdésre. Ha úgy érzi, hogy érdemes megismernie néhány egyszerű, könnyen alkalmazható módszert, illetve megszerezni azt a tudást, mellyel saját maga is képes lesz biztonságosan befektetni vagyonát, akkor maradjon még néhány percig weboldalunkon, és olvasson tovább! Néhány évvel ezelőtt ezt a weboldalt befektetési szakértők azzal a céllal hozták létre, hogy megkönnyítsék a kisbefektetők befektetési döntéseit. A mai világban már számtalan lehetőség van, ahova pénzünket befektethetjük, ugyanakkor rengeteg buktatóval is találkozhatunk. Gondoljunk csak az itthon viszonylag új befektetési formákra, mint a részvények, befektetési jegyek, életbiztosítások. Szögezzük le rögtön az elején, hogy a befektetési ismereteket nem olyan rémisztően nehéz megtanulni. Egy átlagos iskolázottsággal rendelkező személy könnyedén elsajátí

Duncan Shelley

Duncan Shelley

Ön is megszerezheti a legnagyobb írók eszközeit, és képessé válhat az önkifejezés egyik legnagyszerűbb formájára, az írásra. Olvassa el a következő néhány bekezdést, amelyek rávilágítanak az Ön előtt álló lehetőségekre! E lehetőségek még soha nem voltak ennyire közeliek, és ilyen könnyen elérhetőek. Kiváltság vagy lehetőség? · A legtöbben azt képzelik, hogy az írás képessége csupán kevesek kiváltsága. Sokan, értékes gondolatokat, különleges és rendkívül érdekes ötleteket dobnak félre csupán azért, mert nem tudják a megfelelő formába önteni elképzeléseiket. · Vannak, akik azt képzelik, hogy egy misztikus valaminek a hiánya korlátozza őket abban, hogy kiválóvá váljanak. Nem hiszik el, hogy megszerezhetnék ezt a megfoghatatlannak tűnő dolgot, amit úgy hívunk: tehetség. · Sokan éreznek késztetést, hogy papírra vessék tudásukat, elgondolásaikat, meséiket vagy elbeszéléseiket, de valahol elakadnak és nem igazán áll össze egységgé az egész, mert valamilyen összetevő hiányzik belőle. · Néhányan kincset érő elgondolásokat rejtegetnek fiókjuk, vagy éppen számítógépük adattárolóinak legmélyén, mert nem tudták olyan formába önteni, úgy megírni, hogy azt fel merjék vállalni.

Icunet.Ag

Icunet.Ag

Mit einem Full-Service-Angebot interkultureller Beratung und Assignment Management unterstützt die ICUnet.AG als Service-, Innovations- &Qualitätsführer bei der Zusammenarbeit mit internationalen Geschäftspartnern sowie bei der Auslandsentsendung.

Life coach szakmai tudás e-bookból

Life coach szakmai tudás e-bookból

Minden embernek fontos az idő, minden embernek fontos, hogy fejlődjön és egyre fentebb jusson létráján. Ahhoz, hogy azon a bizonyos létrán egyre magasabbra jussunk azonban néha nem elég annyi, amennyit saját erőnkből képesek vagyunk tenni. Ilyenkor jön jól egy life coach, aki támogat minket döntéseinkben. Aki a life coach szakma tudását szeretné elsajátítani, azoknak szól a Win-Win Life Coach Tanfolyami Kézikönyv, melyből otthon, vagy bárhol a világon, saját tempóban megtanulhatja a life coach szakma rejtelmeit.

Motiváció, Karrier, Siker - Sikertervezes.com

Motiváció, Karrier, Siker - Sikertervezes.com

Szeretnél sikeres lenni? Érdekel, hogy hogyan tudnál többet kihozni önmagadból, másokból? Nem tudod, hogy vidd ezt véghez? Látogass el oldalamra, ahol minderre választ kapsz! Tippeket, trükökket olvashatsz a motivációról. Megtudhatod, hogyan hozd magadból és alkalmazottjaidból a legtöbbet! A siker Neked is jár!

Online önbizalom tréning a sikerért

Online önbizalom tréning a sikerért

Szeretnéd végre-valahára megszerezni azt a útmutatást, amely a sikeres Önbizalom növeléshez kell? Akkor tarts velem egy online önbizalom tréningen és megmutatom hogyan veheted végre kezedbe az irányítást! Gondolj bele mennyi lehetőséget elszalasztottál már az önbizalom hiányod által, arról szót sem ejtve hogy mindez mennyire kihat hétköznapjaidra, munkádra és magánéletedre. Az önbizalom tréning során lépésről-lépésre, fokozatosan haladva előre lehetsz egy önbizalommal teli, sikeres és boldog ember! Jelentkezz még ma!

Tuti menü