Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Outdoor tréning képes leírás - Tréning.tlap.hu
részletek »

Outdoor tréning - Tréning.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trening.tlap.hu » Outdoor tréning
Keresés
Találatok száma - 9 db
Csapatépítés kötélpályán

Csapatépítés kötélpályán

A Bükk legnépszerűbb kalandparkja rengeteg outdoor programmal várja a kalandvágyókat, legyen szó baráti, családi szórakozásról, vagy kisvállalkozások csapatépítéséről, cégek csapatépítő tréningjeiről. Jelenleg 4 1 féle, különböző jellegű és nehézségű kötélpálya közül választhatsz. Különálló pályáink 3 és 9 méteres magasság között haladnak, remek kikapcsolódást kínálva a teljesítőknek. Egy-egy kötélpálya teljesítése körülbelül fél óra (öltözéssel, oktatással), az Adrenalin esetében kicsit több. Az összes pálya bejárása 2-2,5 órát vesz igénybe. Mi garantáljuk a megfelelő adrenalin-mennyiséget, te csak kényelmes öltözéket és a vállalkozókedved hozd magaddal!

Csapatépítő tréning

Csapatépítő tréning

Kalandtúráink között a legizgalmasabb programlehetőségeinket kínáljuk ügyfeleink számára. Amennyiben munkatársai vagy partnerei részére a fejlesztő célzatú tréning helyett inkább egy különlegesen izgalmas és élvezetes programot szeretne, akkor kalandtúráink a megfelelő választás az Ön számára. Élményközpontú rendezvényeinken professzionális és tapasztalt csapat gondoskodik a biztonságos szórakozásról. Rendkívül változatos programportfolióval rendelkezünk, amelyben mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kalandot.

Funnycar

Funnycar

Csapatépítő tréningjeink a tapasztalati tanulást ötvözik valódi extrém kihívásokkal. Egyéni ügyfeleink számára extrém sport ajándékutalványokat forgalmazunk. Funnycar tréning és élményajándék Viola Albert Telefon:+36 30 246 61 15 e-mail: info@funnycar.hu Outdoor tréning Mondd és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. (Kung Fu-Ce) Outdoor tréningjeink számos programlehetőséget kínálnak, azonban van két közös jellemzőjük: a természetben történnek, és fizikai aktivitásra, mozgásra épülnek. Miért fontos ez? Mert a modern életvitel pont ezt két alapkövet rabolja el az emberek életéből. A mozgást és a természetet. Miért van szükségünk a mozgásra és a természetre? Mert jelen társadalmunkban kevés a közvetlen tapasztalat természetes környezetünkkel, és saját fizikai képességeinkkel. Megszűnt a saját tapasztalás, készen kapva fogadjuk be az ismereteket, ez a folyamat rendkívül káros az egyénre és a társadalomra, melynek részleteire hely hiányában nem tudunk kitérni.

Pannon Yacth Charter - Outdoor, csapatépítő tréning

Pannon Yacth Charter - Outdoor, csapatépítő tréning

Növelje cége hatékonyságát, eredményességét csapatépítő programunkkal! Céges rendezvények, outdoor tréningek 6-150 főig a Pannon Yacth Charternél. Csapatépítő tréning Bavaria Cruiser hajókon, a Balatonon. Látogasson el oldalunkra, ahol további információkat olvashat tréningjeinkről, programjainkról.

Rendezvény helyszínek

Rendezvény helyszínek

Ez az oldal Magyarország legszínvonalasabb rendezvényhelyszíneit gyűjti össze egy csokorba. Oldalunkon szállodák, kastélyhotelek, konferenciahotelek, fogadók, rendezvénytermek, rendezvényközpontok, szabadidőközpontok, lovas parkok, éttermek, kávézók, rendezvényhajók, múzeumok, kiállítóterek és színházak találhatók. Ezek a helyszínek tökéletesek esküvők, családi-, baráti- és céges rendezvények, konferenciák, továbbképzések, tréningek lebonyolítására. Oldalunk folyamatosan frissül és bővül. A látogatók három kategória alapján választhatnak a rendezvényhelyszínek között. Keresőnk segítségével mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb rendezvényhelyszínt, mivel oldalunk profi rendezvényszervezők, esküvőszervezők és helyszín-értékesítők tapasztalatain alapuló fejlesztés, valódi felhasználókon tesztelt rendezvényhelyszín-kereső rendszer.

Sportrendezvények és csapatépítő tréningek

Sportrendezvények és csapatépítő tréningek

Cégünk 2004 óta foglalkozik sport- és egészség rendezvények szervezésével. Kínálatunkban a céges sportnapoktól kezdve, a közös családi sportoláson át az egészségfelmérésekig minden megtalálható. Kitelepüléseket, road show-kat is szervezünk, valamit az irodai sportolás szervezését is vállaljuk. Ezek alapján szeretném kérni a link felvételét a gyűjteménybe. Köszönettel!

VIII.Ker.Élményakadémia

VIII.Ker.Élményakadémia

Sziklamászás, tutajépítés, patakátkelés, expedíció a vadon világába: ki ne vágyna a magasság meghódítására, a távolság áthidalására, kipróbálni, vajon nekem menne-e? Élményakadémia Közhasznú Egyesület Budapest , Leonardo da Vinci 44./23. Kapcsolattartó: Juhász Zsuzska E-Mail: info@elmenyakademia.hu Tel: 06 30 384 1910 Mégis, élményeink, programjaink ennél sokkal többet nyújtanak. Lehetőséget kínálnak arra, hogy megismerd saját magad, másokat, a közösséget és a környezetet, amelyben élsz. Tréningjeink jellege kihívást jelent számodra, a kihívásokkal való szembenézés pedig növeli magabiztosságodat és kitartásodat. Csoportos feladataink pedig a csapatmunkát, a döntéshozatal készségét, a vezetői készségeket és az együttérzést is fejlesztik.

XIII.Ker.IIR Magyarország

XIII.Ker.IIR Magyarország

Elérhetőségeink: IIR Magyarország H-1138 Budapest, Váci út 187., Optima B Irodaház tel.: +36 1 459 7300 fax.: +36 1 459 7301 conference@iir-hungary.hu www.iir -hungary.hu Ügyfélszolgálat tel.: +36 1 459 7300 fax.: +36 1 459 7301 customerservice@iir-hungary.hu II R Magyarország A vállalatok tartós gazdasági sikerének kulcsfontosságú tényezője az emberi erőforrás teljesítőkészsége, képessége és képzettsége. Hosszú távon versenyelőnyt csak úgy lehet elérni és fenntartani, ha a vállalat, elsősorban a cégvezetés, lépést tud tartani a legújabb üzleti tendenciákkal, trendekkel, ismeri a szakma aktuális történéseit, betekintést nyer a piaci szereplők gyakorlatába. Az IIR 2000 szeptembere óta van jelen a magyar piacon. Cégünk éves szinten mintegy 170, különböző típusú szakmai rendezvényt szervez a vállalati felsővezetők és vezető szakemberek részére konferenciák, tréningek, mesterkurzusok, workshopok és minősített oklevelet adó képzések keretében. Rendezvényeink szervezését részletes piackutatás előzi meg, amelynek célja a szakemberek igényeinek, szakmai elvárásainak megfelelő program összeállítása. Középpontjában elsősorban az adott üzleti terület illetve szektor aktuális eseményei, trendjei, szabályozási kérdései, valamint esettanulmányok formájában részletezésre kerülő, jól hasznosítható vállalati tapasztalatok állnak. A gazdasági kulcsterületek, mint a stratégiai menedzsment, a humán menedzsment, a marketing, a pénzügy, az informatika, a jog, a telekommunikáció, a bankszektor, az energia, valamint egyéb iparágak és szakmai területek aktuális kérdéseit és a piac válaszait mutatják be különböző üzleti szereplők szempontjából megközelítve.

XIV. Ker.Elite Training

XIV. Ker.Elite Training

Elite Training 1141 Budapest, Bonyhádi út 114. Tel: (06)20/598-3842 Engedje meg, hogy a következőkben röviden bemutassuk vállalatunkat, és annak céljait! Az Elite Training első sorban outdoor, vagyis szabadtéri rendezvények szervezésével és lebonyolításával foglalkozik. Programjaink között megkülönböztetünk szakmai jellegű tréningeket, speciális felkészítő képzéseket, valamint szórakoztató jellegű kalandtúrákat. Cégünk a minőségre helyezi a hangsúlyt, ennek érdekében a legkiválóbb szakemberekkel dolgozunk együtt, akik mind mesterei saját szakterületüknek. Szolgáltatásaink során különös figyelmet fordítunk arra, hogy témáink kiemelten hasznos, és akár életmentő információval szolgáljanak ügyfeleink számára, a problémáikra kínált megoldások pedig a gyakorlatban is megvalósíthatóak legyenek. Így nem csupán egy élménnyel lesznek gazdagabbak, hanem hasznos és alkalmazható tudást is hazavihetnek magukkal. A programok során alkalmazott elveink: * Fokozatosság: A feladatok nehézsége, összetettsége és kockázati szintje az alacsony fokozattól halad a magasabb felé. * Élmény + tanulás: A résztvevők csapattá kovácsolódását és egyéni fejlődését a közös élményen túl szakmai programok

Tuti menü