Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vezetői tréning (csoport) képes leírás - Tréning.tlap.hu
részletek »

Vezetői tréning (csoport) - Tréning.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trening.tlap.hu » Vezetői tréning (csoport)
Keresés
Találatok száma - 12 db
Coaching alapú vezetés - Tréning

Coaching alapú vezetés - Tréning

Miképp hozzon ki jobb teljesítményt beosztottjaiból, humánusan? A coaching alapú vezetés tréningen választ kap erre! Sokféle vezetői irány is létezik (például megengedő), de hosszabb távon az a szakértők véleménye, hogy a coaching alapú vezetés a legjobb. Jobb légkör, alacsonyabb költségek és lojálisabb kollégák csupán pár az eredményeiből. A coaching alapú vezetés tréning amiatt van tartva, hogy válaszokat adjon a cégek vezetőinek és megismertesse az érdeklődőket a coaching alapú vezetési iránnyal.

Családi napközi vezetőknek tanfolyam

Családi napközi vezetőknek tanfolyam

40 órás Családi napközi tanfolyamunk a Blahánál. 45000 Ft. Szakképzett előadóinktól megtanulja, hogy milyen jogi formát érdemes választania a családi napközi működéséhez, hogyan kell a normatívát igényelnie, azzal elszámolnia. A tanfolyam elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók, amely alkalmas arra, hogy családi napközit, hozzon létre, és azt működtesse, vagy alkalmazottként dolgozzon, családi napköziben helyettesítsen. Ahol kevés a bölcsődei,óvodai férőhely, ott érdemes csanát nyitni

DevelopMEN

DevelopMEN

A PerforMAN Csoportnál, s ezen belül a DevelopMEN-nél is arra törekszünk, hogy vállalati partnereinknek a humán tőke fejlesztésén keresztül segítsünk céljaik elérésében a lehető leghatékonyabb módon, személyre szabott szolgáltatások nyújtásával. Cégcsoportunk több mint hat éve alakult direkt keresés, kiválasztási és karrier támogatási partnerként, majd folyamatosan növekedve, tevékenységi köre mára már a tágan értelmezett humánfejlesztési szolgáltatások legtöbb területét lefedi. Tanácsadóink, trénereink többéves hazai és külföldi vezetői tapasztalat birtokában segítik partnereink fejlődését a közös együttműködés során. A DevelopMEN Quality Consulting and Training Kft. akkreditált képzési intézmény! Akkreditációs Lajstromszámunk: AL-2254.

I.Ker. Banor

I.Ker. Banor

BANOR Tréning Központ Kft. 1011 Budapest Iskola u. 6. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Telefon: (06-1) 784-0224, (30) 951-6326, (30) 952-3142, (30) 9650-563 Fax: (06-1) 784-0224 E-mail: banor@t-online.hu

iCons-Hungary Humánfejlesztő és Tanácsadó Kft.

iCons-Hungary Humánfejlesztő és Tanácsadó Kft.

Küldetésünk: Figyelmünk középpontjában a fejlődés van! Arra törekszünk, hogy folyamatosan megújuljunk, hogy munkánkat a lehető legfrissebb tudással és legjobb módszerekkel tudjuk ellátni. Partnereinknek is abban nyújtunk segítséget, hogy - újragondolják stratégiájukat és üzleti modelljüket, - javítsák működési hatékonyságukat és a munkavállalóik elégedettségét, - felkészültebben, tudatosabban és szélesebb eszköztárt alkalmazva sikeresebben lássák el feladataikat. Szolgáltatásaink: - tréning - coaching - team coaching - blended learning

Lean Six Sigma képzés

Lean Six Sigma képzés

Vállalati stratégiáról a széles szakirodalom mellett MBA képzéseken is lehet tanulni, azonban strukturált folyamatfejlesztési módszerek, mint LEAN illetve SIX SIGMA, csak pár éve kerültek be a hazai multik eszköztárába és a jelenlegi magyar nyelvű szakirodalom is csak néhány igazán használható kiadványt jelent. Bár innovációról, K F-ről rengeteg szó esik a médiában, viszont erősen misztifikált pedig TRIZ módszer segítségével ez is standardizálható, tanulható. Üzletviteli tanácsadó szolgáltatásunkkal elsősorban a kritikus üzleti folyamatok fejlesztését segítjük, illetve tanítjuk meg azokat a LEAN, SIX SIGMA, illetve TRIZ eszközöket, amelyek akár azonnal használhatóak a mindennapi munkában. Kihelyezett oktatásainkon az elmélet mellett nagy hangsúlyt fejezünk a gyakorlati oktatásra és az oklevél megszerzésének általában feltétele egy tréning projekt sikeres elvégzése és fenntartható eredmények felmutatása.

Online BarthCaching

Online BarthCaching

Mi az a coaching? A coaching, a leghatékonyabb menedzsment eszköz a vezetők fejlesztésére. * Célratörő, eredmény centrikus, egyedi és személyes. * Hatékony, mert csak a vezetőre és céljaira koncentrál. * Hiteles, mert a vezető saját személyiségének eszköztárát fejleszti és bővíti. * Hosszú távra szól, mert a coaching folyamán a módszereket is elsajátítja, így önmaga is képes lesz a rendszeres megújulásra. Egy jó coach széles repertoárt kínál a módszerekből, felismertet és tudatosít, és mindig sikerre viszi azt, aki nyitottan az újra, elszántan vág bele önmaga felfedezésébe.

Vállalati továbbképzések

Vállalati továbbképzések

Weboldalunkon a teljesség igénye nélkül válogathat tréner, coach, új vezető, marketing és reklámszervező, mediátor képzéseink, valamint továbbképzéseink széles kínálatából. Új vezető képzésünk célja, hogy a leendő vezetőknek megtanítsunk olyan technikákat, amelyekkel a későbbiekben egyedül, külső tanácsadó vagy oktató cég részvétele nélkül is fejleszthetik csoportjukat. Továbbképzéseinken pedig megismerkedhetnek a vezetői protokollal, elsajátíthatják az értekezletek, tárgyalások hatékony lebonyolításának művészetét, és részt vehetnek vezetői munkajogi továbbképzéseinken is.

Veszprém-Aquaria

Veszprém-Aquaria

Székhely: 8200 Veszprém, Haszkovó u. 39/B. Levelezési cím: AQUARIA Tanácsadó Iroda 8202 Veszprém, Pf.:743. Telefon: 30/265-78-05, FAX: 88/260-606 info(at)aquaria.hu www.aqua ria.hu Kutatási területeink: * szervezet kutatás * szervezeti kultúra kutatás-fejlesztés * kompetencia kutatás-fejlesztés * munkakör harmonizáló kutatás-fejlesztés * marketing kutatás-fejlesztés * teljesítményértékelés kutatás-fejlesztés * vezetési kultúra kutatás-fejlesztés Fejlesztési programjaink eredményei: Problémamegoldó vezetők * a vezetők több munkajavító javaslatot dolgoznak ki, s motiváltabbak a veszteségek feltárásában. * a vezetők fejlesztik vezetői funkcióikat, a funkciókban erős és gyenge pontjaikat * a vezetők könnyedébben hajlékonyabban oldanak meg váratlan helyzeteket, problémákat. * hatékonyabban szervezik saját és beosztottjaik munkáját * vezetési készségeiket, vezetői magatartásukat * bölcsebben vezetik csoportjaikat, kezelik a csoportos helyzeteket Szervezeti kultúra fejlesztése * erős innovatív szellem * a cégvezető által megfogalmazott fejlesztési elképzelések kidolgozása team munkában, * a fejlesztő innovatív team-mun

Hirdetés
Vezetési tanácsadás

Vezetési tanácsadás

Ha Neked, vagy csapatodnak támogatásra van szüksége, látogass el weboldalunkra. A coaching célja, hogy a megbízók sikerrel valósítsák meg projektjeiket, valós változásokat idézzenek elő egyéni, csoportos és szervezeti szinten. Sokszor csak arra van szükség, hogy valamilyen területen új működésmódot fejlesszünk ki, hogy végül megújulásra képes szervezetté erősödjetek, amely új ötletekkel áll elő és azokat meg is valósítja. Büszkék vagyunk rá, hogy eddigi ügyfeleink szerint célratörően és eredményesen dolgozunk. Ismerd meg részletesebben módszereinket és jelentkezz honlapunkon keresztül, hogy Neked is segíthessünk.

WIFI Hungary

WIFI Hungary

A WIFI Hungary az Osztrák Gazdasági Kamara által alapított WIFI hazai leányvállalata, mely 2002 óta van jelen Magyarországon. Tréningjeink között megtalálhatóak a vezetői és HR tréningek, a coaching, a csapatépítés, projektmenedzsment és művezető képzés, létesítménygazdálkodási menedzser, ügyfélkapcsolati munkatárs és belső tréner képzések is. Képzett, tapasztalt oktatóink nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati ismeretekre, hogy a megszerzett tudást azonnal alkalmazni tudja az életben. Szükség esetén személyre szóló tréningeket állítunk össze, amely maximálisan illeszkedik a vállalat és a dolgozók igényeihez, képességeihez.

XXII. Ker. Hatteras Kft.

XXII. Ker. Hatteras Kft.

1222 Budapest, Háros u. 121

Tuti menü